Παιδια ξανακυλησα..εδω κ ενα μηνα εψω τρελαθει..εβαλα θερμομετρο κ ειδα οτι ολη μερα εχω μεχρι 37.2 κ πεφτει το βραδυ μονο που ξαπλωνω..μπηκα στο ιντερνετ κλασσικα κ ειδα οτι ειναι συμπτωμα για καρκίνους κ απο εκεινη την ωρα εχω οτι συμπτωματα διαβαζω..το ειπα στον ανδρα μου είναι γιατρός κ μου ειπε να μν ξαναβαλω θερμομετρο κ να ηρεμησω του ειπα να κανω εξετασεις κ μου είπε οχι δν εχεις τιποτα πρέπει να σταματήσει ολο αυτο ..κ σκεφτομαι αν ειχα κατι δν θα μου ελεγε να κανω εξετασεις ή απλά με βαρέθηκε κ δν μου δίνει σημασία κ τωρα οντως μπορει να εχω κατι..ολη μερα κ νυχτα σκεφτομαο αυτο ουτε καν κοιμαμαι πια καλα..ειχε κανενας απο εσας δεκατα απο πολυ πιεση κ αγχος ή να αρχίσω να ανησυχω? Δν ξερω νομιζω χανω το μυαλο μου..ολο αυτο επειδεινωθηκε κ απο ενα θεμα με τη καρδια ταχυκαρδιες εκανα έλεγχο ολο καλα απλα σημερα θα βαλω Χόλντεν για να δούμε αν χρειάζεται να παρω χαπι ιντεραλ...τι να κανω να το ψάξω ή να σταματησω να βαζω θερμομετρο..σημερα πηγα μια βόλτα το πρωι κ ενω πριν φύγω ειχα 37.2 οταν γυρισα κ εβαλα παλι ειχα 36.8 κ εγω αντι να ηρεμησω ξαναεβαλα κ τωρα εχω 37.2..