Originally Posted by
Dm89
Σονια μου μπορω να μιλησω από την προσωπική μου εμπειρία και να σου πω ότι αφού απέσυρα το cipralex αυτή ακριβως ηταν η φιλοσοφία μου. Για του λόγου το αληθές το cipralex το έκοψα 1 Μαρτίου και ημουν αρκετά καλα έπειτα από αυτο η ζωη με επιφύλασσε τα δικά της « χτυπήματα « καραντίνα αλλά και πολυ άσχημος χωρισμός αφού λοιπον μας απελευθέρωσαν αυτή ηταν η φιλοσοφία μου έβγαινα πηγαινα για τρεξιμο με την παρεα για καφέδες ταβερνούλα θάλασσες και στην αρχη δούλευε ξεχνιόμουν μ αυτόν τον τρόπο δυστυχως ομως όπως έχω πει και σε αλλο θέμα άρχισε να επιρεαζει και τις ευχάριστες δραστηριότητες πήγα ένα τριήμερο διακοπες με φιλους γιατί δεν ήθελα να του χαρίσω τιποτα και ενώ όλη την ημερα κατάφερνα και ξεχνιόμουν το βραδυ ολοι οι αλλοι κοιμόντουσαν και εγώ εμενα ξάγρυπνος εξαιτίας του άγχους για να μην τα πολυ λόγο να σου αναφερω ότι αυτή την στιγμη ειμαι σε 14ημερη καραντίνα με κορονοιο και δεν με απασχολεί καθολου το μόνο που με ταλανίζει όλη μερα είναι αυτο το απροσδιόριστο αγχος που μου διαλύει την διάθεση και την αυτοπεποιθεση