Όταν οι επισκέψεις σε γιατρούς γίνονται εξάρτηση
Και το εννοώ.Ειχα κάποιους μήνες που είχα ηρεμήσει από το άγχος μου χωρίς φαρμακευτική αγωγή αλλά τρώω φρίκες κάποιες άκυρες μέρες και με πιάνει η παράνοια.Δεν μπορώ να ακούω για θανάτους,ακόμα και αγνώστων να είναι με πιάνει φόβος,ταραχή και αγωνία.Ο παραμικρός πόνος που θα με πιασει στο σώμα είναι αυτό που θα με πανικοβάλλει..Είναι στο κεφάλι;θα έχω ανεύρυσμα,είναι στο στήθος ,θα είναι επακόλουθο της ανακοπής,είναι στον μηρό θα είναι βουλωμενη αρτηρία,είναι κάποιο μούδιασμα στο πρόσωπο η χέρι θα είναι εγκεφαλικό....πλέον έχει επηρεάσει και το στομάχι μου όλη η κατάσταση,έχω δυσπεψίες και καούρες τα οποία μου κάνουν ταχυκαρδία,εγώ με το που νιώθω ταχυκαρδία λέω πάει θα πεθάνω ...έχω αρχίσει και πιστεύω ότι η καρδιά μου με τόσες ταχυκαρδίες θα κουραστεί και θα σταματήσει!!Και η μόνη μου γιατρειά ποια είναι;Να πάω σε γιατρούς για να μου επιβεβαιώνουν πολλάκις ότι κούκλα μου δεν έχεις τίποτα για τον Θεό ...Δηλαδή πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω να κατασκηνωσω έξω από ενα νοσοκομείο και να μένω εκεί πέρα...Δεν μπορώ να ευχαριστηθω τίποτα ,όση προσπάθεια έκανα με τους ψυχολόγους νιώθω ότι πήγε χαμένη γιατί το μυαλό μου έχει κολλήσει.Πηγαινω στους γιατρούς λες και θέλω να μου βρούνε οπωσδήποτε κατι.Οτι κάτι μου τα προκαλεί όλα αυτά.Εχω βαρεθεί με όλη την κατάσταση ειλικρινά και όχι μόνο αυτό,έχουμε κανονίσει και διακοπές σε νησί και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα αν είναι δυνατόν είναι να τσεκαρω αν υπάρχει νοσοκομείο...το χειρότερο που κάνω πιο πολύ είναι ότι αντί να προσπαθήσω να βρω τρόπους να ξεχαστω,κάθομαι κλείνομαι στον εαυτό μου και στο σπίτι μου..αποφεύγω να πάω για μπάνια,αποφεύγω τον ήλιο,αποφεύγω την γυμναστική και μετά απορώ που μέχρι και πλευρό που αλλάζω στο κρεβάτι θα λαχανιασω...Ζελευω τους ανθρώπους που ζούν,τους ζηλεύω αφόρητα!!Με την καλή έννοια...που πάνε σε πάρτι που πινουν,που τρώνε ότι θέλουν,που δεν κάθονται σε μια μεριά να μιζεριαζουν,που γυμνάζονται,κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα..έχω απελπιστει και έχω κουράσει και μένα αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου..δεν θέλω πια.