Η αδερφη μου ειναι ενα ατομο που αν το γνωριζα εκτος δεν θα το εκανα ποτε παρεα . Εχοντας φυγει για σπουδες απο το πατρικο εχω βρει τα πατηματα μου και χωρις τοξικοτητες η καθε μερα ειναι ελπιδοφορα . Γυρνωντας πατρικο , απο τις 5 μερες συνηθως και μετα αρχιζουμε και τσακωνομαστε . θεωρει οτι ειναι σωστη ενω δεν ειναι . αν της κολλησει κατι στο κεφαλι θα επιμεινει . τρωει συνεχεια μαλακιες και με πιεζει να τρωω και εμενα . βγαινει πιο πολυ για το φαι παρα την παρεα συνεχεια και μου λεει ''ελα θα εχει και (ονομασια φαγητου)" . εγω εκει που σπουδαζω πηγα διατροφολογο για να μαθω να με τρεφω σωστα για λογους υγειας . και γενικα εκει δεν εχω λιγουρες , τρωω οταν πειναω και τερμα . ομως αν εχω μεσα στο σπιτι καθε μερα 2λιτρο παγωτο μπορει να φαω χωρις να το θελω . αυτη εχει γυρισει πισω πατρικο και ενω ειναι νεα δεν εχει πολλα ενδιαφεροντα , μονο παρεες που εμενα μου φαινονται ολες ρηχες με αυτα που συζητανε . αυτη μου λεει οποτε βγαινει με αυτα τα 15 ατομα και δεν καταλαβαινει οταν της λεω οτι δεν θελω να παω . τους βαζει ολους αχταρμα , μια φορα βγηκαμε μαζι και τους καλεσε εκεινη την ωρα και κατεληξα να ακουω το κοντο και το μακρυ καθε πικραμενου (σορυ αλλα αυτα τα ατομα για εμενα ειναι προς αποφυγην) . βγαινει με εναν συγγενη που συμπαθω , του ειπα να μου στειλει για καφε οταν ειχε ερθει να την συναντησει τις προαλλες και αυτη πεταχτηκε και ειπε ΄΄σημερα που θα βγουμε γτ δεν ερχεσαι '' .αλλα σε φαση οτι δεν εχει λογικη που ζηταω να τον δω αλλη μερα. ορια μηδεν . οταν της συζητας στα σοβαρα η δεν απανταει η απανταει στην πλακα . αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι θεωρει οτι αυτη ειναι η νορμαλ . σημερα που τσακωθηκαμε και παλι ελεγε οτι ειμαι λαθος της ειπα οτι επειδη εκεινη φτανει στο 1 και εγω στο 7 για αυτο δεν μπορει να καταλαβει . και μου απαντησε οτι εμαθα 5 πιπες και τις λεω . το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω φτασει ακομα στο σημειο να μην με ενοχλει που ενω βλεπω τα παραλογα , αντιδρω σε αυτα και εκεινη θεωρει οτι εγω ειμαι η παραλογη και μαλιστα μου κανει και επιθεση . Μου εχει σπασει τα νευρα . Εδω εχει απαντησει ειρωνικα στην επιθυμια μου να μην γυρισω πατρικο μετα τις σπουδες , τυπου '' καλα κανε ονειρα ολοι γυριζουν '' ενω εγω ξερω ατομα πολλα που δεν γυρισαν . της ειπα σημερα οτι επειδη εκεινη ειναι τοξικη και εχει βρει και αλλους που ειναι τοξικοι δεν σημαινει οτι αυτη και οι φιλοι της ειναι οι νορμαλ . αλλα φυσικα θεωρει οτι εγω εχω το προβλημα και οχι εκεινη . μου θυμιζει κατι που ειχα διαβασει , οτι ο χαζος παντα θεωρει τον εαυτο του εξυπνο