εχω καιρο να ανεβασω εδω περα μιας και δε μου αρεσει να ποσταρω τα προβληματα μου στο ιντερνετ θα ηθελα να μην το κανω αλλα σε αυτη τη φαση δε μπορω μακαρι να ημουν δυναμικος και τολμηρος στο να αντιμετωπιζω τα θεματα μου αλλα δεν ειμαι.Το προβλημα μου ειναι πως ειμαι 22 χρονων και δεν εχω φιλους σταματησα να κανω παρεα με τα μονα ατομα που μιλουσα επειδη καταλαβα πως σαν παρεα μπαζαμε απο προβληματα και ολοι τους ηταν εγωιστες με το δικο τους τροπο μια παρεα 6 ατομων απο το σχολειο που τωρα εχουν μεινει 4 με 5 οι οποιοι ψιλομιλανε και ψιλοβγαινουνε αλλα εγω πλεον δεν επικοινωνω μαζι τους εκοψα επαφες σαν παρεα ειχαμε πολλα θεματα και προβληματα τα οποια ποτε δε κατσαμε να τα λυσουμε δεν εχω πλεον κανενα κοινωνικο κυκλο να συναναστρεφω και ξερως πως σε αυτην την ηλικια των 22 κανεις δε θελει να κανει καινουριου φιλους επειδη εχουν ηδη στρωμμενη παρεα απο το σχολειο σχολη ολοι στην ηλικια μου εχουν κανει πραγματα στη ζωη τους και εγω τιποτα δεν ξερω τι να κανω με τη ζωη και ειναι και η πανδημια που με εχει επηρεασει πως πλεον ο κοσμος δεν θα ειναι οπως ηταν γενικως οσοι προλαβαν να ζησουν εζησαν καταλαβα πλεον πως στη ζωη θελεις πολλη τυχη για να εχεις καλη καριερα καλες παρεες σχεσεις φιλους προσποαθω να βελτιωσω τον εαυτο μου να αλλαξω τη ζωη μου αλλα καθε μερα νιωθω πως οτι και αν κανω ειναι ματαιο τιποτα δεν εχει νοημα νιωθω ενα τιποτα κανεις δε θελει να γνωρισει ενα ασχημο 22χρονο σαν και μενα που δεν εχει να προσφερει τιποτα και σε κανεναν δεν εχω ενδιαφερον σαν ανθρωπος και συνειδητοποιω πως ολες οι σχεισεις ειναι μονο για εξουσια και για συμφεροντα ζηλευω οσους ζουν τη ζωη τους και εχουν φιλους σχεσεις ναι ειμαι ανθρωπος και ειμαι ζηλιαρης ειναι φυσιολογικο ανθρωπινο αισθημα και μη μου πειτε πως δεν υπαρχουν ανθρωποι που τα εχουν πιο ευκολα απο οτι νομιζουμε υπαρχουν και παρα υπαρχουν απλως καμια φορα ο εγωισμος μας δεν θελει να το πιστεψει