Θέλω να πεθάνω,δεν αντέχω αλλο!!!
Καλησπέρα στο φόρουμ.Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με την κατάθλιψη.Έφτασα στο τέλος της διαδρομής!Εδω και μήνες το μόνο που κάνω,είναι απλά να αναπνέω.Ειμαι ένας ζωντανός νεκρός,το μόνο που κάνω είναι φαΐ και ύπνο.Δεν έχω διάθεση για τίποτα και δεν μου φτιάχνει τη διάθεση κανείς και τίποτα.Βγαινω από το σπίτι,μόνο για να βγάλω βόλτα τους σκύλους μου,αν δεν τους είχα δεν θα έβγαινα.Εχω χάσει το ενδιαφέρον μου για όλα,έχω να ξυριστω και να κουρευτω 6-7 μήνες και να κανω μπάνιο.Κοιμαμαι και κυκλοφορώ με τα ίδια ρούχα,χωρίς να με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και οι γνωστοί.Τα φάρμακα που παίρνω δε βοηθάνε.Εχω δοκιμάσει ότι υπάρχει από αντικαταθληπτικά.Πριν 6 χρόνια έκανα εξέταση ειδική dna που έδειξε,πως ο οργανισμός μου αποβάλει όλου του είδους τα αντικαταθληπτικα.Μονο στα αντιψυχωτικα δείχνω ανταπόκριση,σύμφωνα με την εξέταση.Οσα δοκίμασα και από αυτά,όλα παρενέργειες.Πανω από 15 μέρες δεν άντεξα με κανένα.Εχω αλλάξει από τα 21 μου,που είχα κρίσεις πανικού 6-7 ψυχιάτρους.Τελευταια φορά πήγα στον ψυχίατρο μου,πριν 3 μήνες.Μου είπε αν και αυτή τη φορά,δεν σου κάνει δουλειά το αντιψυχωτικο που σου γράφω...σηκωνω τα χέρια ψηλά!Δεν ξέρω τι να κάνω,που να απευθυνθώ.Χαπακωνομαι κοντά 12 χρόνια,δεν μπορώ άλλο δεν αντέχω αλλά φάρμακα και δοκιμές.Ανθρωπος είμαι όχι πειραματόζωο.Εχουν καεί οι υποδοχείς του εγκεφάλου μου,χάρη σε όλους αυτούς τους ειδικούς που με φόρτωναν με ένα καρο χάπια,τόσα χρόνια Σκέφτομαι να μαζέψω χρήματα και να πάω σε κάποια χώρα,που η ευθανασία είναι νόμιμη και να φύγω από τη ζωή,αυτό που ζω είναι μια καθημερινά κόλαση.Αν είχα τα κότσια θα αυτοκτονούσα,αλλά δεν τα έχω ούτε αυτά!Είμαι ένας άχρηστος,που δεν έχει νόημα να ζω,δεν έχω κάτι να προσφέρω πουθενά,ούτε στην κοινωνία ούτε και στους δικούς μου ανθρώπους.