Originally Posted by
peter
Ειμαστε στον ιδιο χωρο εργασιας, κανουμε παρεα, βγαινουμε, περναμε καλα, της λεω οτι την βλεπω ερωτικα (λιγες μερες μετα), μου λεει οτι δεν ειναι ετοιμη,θελει να το σκεφτει κτλ, οποτε της δινω χρονο κ το χαλαρωνω...
Ξαναδοκιμαζω κανα μηνα μετα, με απορρυπτει. Το δεχομαι κ αραιωνω...
Με προσεγγιζει η ιδια μετα απο κανα 2μηνο κ με απολογιτικο τροπο μου λεει οτι της αρεσω αλλα το προβλημα το χει η ιδια καθως δε μπορει να ερωτευτει. Δεχομαι να της ξαναδωσω χρονο κ στο μεταξυ κανουμε παλι παρεα στο χαλαρο, χωρις ομως να της κρυψω τα συναισθηματα μου.
Μετα απο ενα διαστημα καποιων ημερων ξαναδοκιμαζω με λαθος τροπο ειναι η αληθεια, αφου εμαθα οτι βγαινει με καποιον, ζηλεψα κ πηγα να την φιλησω με το ζορι. Με απερρηψε εκ νεου λεγοντας παλι οτι της αρεσω αλλα δεν της βγαινει το ερωτικο μαζι μου. Της ειπα αφου δε γουσταρει, να διακοψουμε επικοινωνια οριστικα πια.
Για δυο μηνες κρατησα τυπικη επικοινωνια (ενα γεια), ωσπου το τελευταιο διαστημα παλι βλεπω προθεση απο μερια της να με προσεγγισει. Να χαιρετησει πρωτη κ να ανοιξει κουβεντα πρωτη. Κραταω ακομα τυπικη σταση, δεν τρεφω ελπιδες αλλα αναρρωτιεμαι... τι εχει στο μυαλο της???