Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ
Καλησπέρα σε όλους!!
Επιτέλους πήρα το θάρρος να γράψω για αυτό που με προβληματίζει εδώ και καιρό...
Με τον σύντροφό μου είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και συγκατοικήσαμε στις 20 μέρες. Εγώ είμαι 31 και εκείνος 33. Τον πρώτο καιρό κάναμε συνέχεια σεξ, αλλά μετά τους 3 μήνες οι επαφές μας ελαττώθηκαν στις 1-3 φορές τον μήνα και μετά το 6 μηνο στη 1. Τώρα έχουμε να κάνουμε σεξ 2 1/2 μήνες. Έχω προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το ξεκινήσω πάρα πολλές φορές κι ενώ πάντα έχει στύση δεν προχωράει. Μάλιστα παρατηρώ ότι κάθε φορά που θα με αγκαλιάσει όταν θα κοιμηθούμε μαζί έχει στύση. Έχω προσπαθήσει να το συζητήσω μαζί του και μου λέει ότι απλά περνάει τη φάση του και ότι μου είχε πει στην αρχή της σχέσης μας ότι περνάει "ασέξουαλ" φάσεις ή ότι είναι κουρασμένος, δεν έχει όρεξη, θέλει να παίξει video games και να χαλαρώσει, ότι δεν έχει σωματικές αντοχές κ.λπ και επιμένει ότι με το να τον πιέζω δεν γίνεται τίποτα.
Έχω σκεφτεί τα αναμενόμενα:
(α) έχει άλλη --> δεν αργεί ποτέ να γυρίσει σπίτι, συνεχίζει να βρίσκεται με τους φίλους του σπίτι μας, δεν κρύβει το κινητό του ή τον Η/Υ του από εμένα, γενικά δεν έχει αλλάξει τίποτα στη συνολικότερη συμπεριφορά του που να μου το υποδεικνύει αυτό.
(β) δεν με θέλει πια --> δεν έχει αλλάξει επίσης τίποτα στη συμπεριφορά του, συνεχίζει να είναι τρυφερός μαζί μου (αγκαλιές, φιλιά, λόγια κ.λπ) και ερωτικός στο άγγιγμα (π.χ. θα με χουφτώσει σχεδόν κάθε μέρα)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε σταδιακά και τι μπορώ να κάνω για να με θέλει και ερωτικά. Γιατί μπορεί το τελευταίο 6μηνο να μην κάναμε έρωτα τόσο συχνά, αλλά όταν συνέβαινε ήταν ποιοτικό και μου έδειχνε και έλεγε πόσο με θέλει. Πώς θα μπορούσα να του ανοίξω τη συζήτηση αυτή για να πάρω απαντήσεις και να βελτιώσω τη σχέση μας;