ειναι χωρισμενος με παιδια..τι να κανω??
γεια σας..ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε forum αλλα πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια..
ειμαι 22 και εδω κ εναν χρονο εχω σχεση με καποιον 10 χρονια μεγαλυτερο μου, ο οποιος ειναι χωρισμενος με 2 παιδια(5 κ 7ετων).
γενικα στη μικρη αυτη ζωη μου εχω κανει αρκετες σχεσεις με συνομιληκους μου που ποτε δεν με καλυπταν οσο αυτος..στον ενα χρονο που ειμαστε μαζι ποτε δεν ειχαμε κανενα απολυτως ουσιωδες προβλημα και τα αισθηματα μας και η συμπεριφορα μας ειναι οπως ακριβως την πρωτη μερα που τον γνωρισα.. ειμαστε ερωτευμενοι και αγαπιομαστε οσο τπτ αλλο στον κοσμο.. δεν θα αναφερθω στην οικογενεια που εχει γιατι οι σχεσεις του με τα παιδια του και την πρωην γυναικα του ειναι υγιεις και δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.. το προβλημα μας ειναι αλλο και ειλικρινα βρισκομαι σε πολυ δυσκολη θεση και με τρομερα διλληματα που ποτε δεν ειχα για κανενα θεμα στη ζωη μου..
αρχικα θα πω οτι σπουδαζω και η σχεση αυτη ειναι απο την πολη αυτη. οι γονεις μου ξερουν ελαχιστα για αυτη τη σχεση και δεν δεχονται κουβεντα στο να συνεχιστει. οπως λενε δεν ειχαν φανταστει αυτα για μενα και οτι δεν μπορει να μου προσφερει οσα χρειαζομαι(δεν εχει καλη δουλεια, χρωσταει,με εχει για να με εκμεταλλευτει και αλλα τετοια).οσο ομως ειμαι μαζι του διαπιστωνω οτι μπορει και καταφερνει πολυ περισσοτερα απο αυτα που ειχα φανταστει.. μου ζητησε να προχωρησουμε πιο σοβαρα και να ερθει να μεινει στην πολη μου οταν τελειωσω τις σπουδες μου (σε ενα χρονο). ομως φοβαμαι οτι απο την μια θα στενοχωρησω τους γονεις μου που εχω τρομερα ''δεμενες'' σχεσεις και απο την αλλη δεν μπορω να τον ''αναγκασω'' να αφησει ολη του την ζωη στην πολη του και να με ακολουθησει σε κατι που κακα τα ψεματα κανεις δεν ξερει που θα καταληξει, οπως και οποιαδηποτε αλλη σχεση. ειναι πολυ ευαισθητος και δεν θελω να ειμαι η αιτια σε κατι αποτυχημενο για αλλη μια φορα.. εχουμε προσπαθησει να το τελειωσουμε πολλες φορες μονο και μονο λογω των γονιων μου που μπορω να πω με επηρεαζουν αρκετα.. οχι σε αυτα που μου λενε αλλα στον ψυχολογικο πολεμο που αθελα τους εχουν ξεκινησει..
δεν μπορουμε να τελειωσουμε μια σχεση που εχει αντεξει παρα πολλα επειδη απλα δεν συμφωνουν οι αλλοι..και ισως αυτο το κανει πιο δυσκολο..
οι φοβοι μου ειναι πολλοι και οσο περναει ο καιρος και συνηδειτοποιω οτι δεν εμεινε πολυς καιρος ακομα αγχωνομαι στο να αποφασισω..
ας με βοηθησει καποιος αν εχει καποια αναλογη εμπειρια η ας μου πει την γνωμη του..
αν ερθει μαζι μου και δεν παει καλα? αν εγω χασω την σχεση μου με τους γονεις μου και συγγενεις?
αν τελικα εχουν δικιο?? αν αυτος δεν ειναι για μενα και καταληξω να μετανιωνω??
ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω..
και κατι που δεν ανεφερα.. η περιπτωση να μεινω εδω δεν αποκλειεται αλλα αυτος δεν εχει σπιτι εδω(μενουν τα παιδια του με την πρωην γυναικα του) και ειναι κατι που το θελει και ο ιδιος για να ξεφυγει απο εδω γιατι ειχε μια αρκετα ασχημη ζωη που δεν χρειαζεται να αναφερω.
βοηθηστε με σας παρακαλω.. ειμαι απελπισμενη γιατι αγαπιομαστε.. αλλα μερικες φορες ο ερωτας δεν βλεπει τοσο καθαρα..