Originally Posted by
Speedy82
Καλημερα σας.Νεα στο φόρουμ.εχω διαγνωστεί με αγχώδη κατάθλιψη.Το θεμα μου είναι λίγο δύσκολο.δεκα χρονια ταλαιπωρουμαι. Όταν προσπαθώ να κόψω τα φάρμακα ξαναπέφτω....και ξανα παλι.Υπηρξε μια περίοδος παλια όταν είχα ανοίξει μια δική μου επιχείρηση που είχα μείνει 1 χρόνο χωρίς φαρμακα.ηταν μια δουλειά που με ολοκληρωνε.Ξυπναγα το πρωι να παω και χαμογελούσα. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να την κλείσω.απο τοτε χειροτέρεψε η κατάσταση.πουλησα το αυτοκίνητο μου,έχασα υπερβολικά πολλά λεφτά και κατερρευσα οικονομικά.δυσκολευομουν να βρω μια δουλειά που μπορω να κανω.οταν πηγαινα καπου έφευγα.. δε μπορούσα να μείνω πουθενα.η αληθεια βεβαια ήταν ότι επρόκειτο για call centers που όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν καθόλου ιδανικά.ολοι μου έλεγαν προσπάθησε βαλε δύναμη και κατσε.με επιανε έντονη θλίψη αγχος και έφευγα με κρίσεις πανικού.ειμαι σε τέλμα νομίζω.νοιθω οτι δε μπορω να δουλέψω.το αγχος μου με νικάει.νομιζω ότι θα παω σε μια νέα δουλειά κ θα καταρρευσω. Νοιωθω πολυ αδύναμη...σας ευχαριστώ που με ακούσατε και θα ήθελα αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα να μου πει πως το αντιμετωπίζει.