καλημερα σε ολες/ους!
θελω να γραψω κατι που με βασανιζει..
οι γονεις ειναι τοξικοι.. τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω και στεναχωριεμαι πολυ γι αυτο.. και μου το εχουν πει και τα αδερφια μου.αρα δεν ειναι υποκειμενικο ολο αυτο
ειμαι μονη με παππου και γονεις
οι τσακωμοι τους ειναι καθημερινοι και πολυ ασχημοι.. και δεν τολμας να εισαι μπροστα. καθομαι και κλεινομαι στο δωματιο κρυφακουγοντας τι λενε. βριζονται και κλεινομαι απο φοβο για το που θα φτασει και μετα κλεινομαι για μερες στο δωματιο.βγαινω μονο για τα βασικα και πισω σφαιρα...
μετα με παιρνει κι εμενα η μπαλα απο τη μητερα μου.
ο πατερας δε δεχεται κουβεντα
φωνες καθε μερα. εγω φοβαμαι τους τσακωμους.. στη θεραπαεια κατεληξα οτι θελω να αυτονομηθω.
αλλα δεν εχω λεφτα για σπιτι.
να δουλεψω δε μπορω. εχω σχολη καθε μερα μεχρι το μεσημερι και εχω καποιες μερες ως το μεσημερι-απογευμα. και εκτος αυτου δεν νοιωθω ετοιμη να δουλεψω..τα βρισκω ολα δυσκολα. παλιοτερα ημουν αλλιως.
δε μασαγα.δουλευα 7 και 8 βαρδιες και διπλοβαρδιες.. δουλευα 3 χρονια εκει στα 19-22/23 μου.
αν ψαξει καποιος το αμκα μου και δει διαγνωση και φαρμακα δε θα με δεχτουν..
αλα τωρα που να δουλεψω οταν τελειωσω τη σχολη..και δε ξερω αν θα ην ολοκληρωσω μου πεφτει πολυ παλουκι γιατι πρεπει να αποστηθιζω ολοκληρα βιβλια ή σημειωσεις των καθηγητων τουλαχιστον 250-300 σελιδες. εγω θελω μαθματικα και φυσικη.. τετοια πραγματα.
τα αδερφια μου φυγανε απο το σπιτι.κανουν τη ζωη τους. και καλα κανουν. και μου το ειχε πει το ενα απο τα 2 παλιοτερα να φυγω οσο μπορω πιο γρηγορα. και τωρα αυτο μου λενε και τα 2.. και το 2ο αδερφι μου συμφωνει..
δε μπορω αλλο. ενα χαμογελο μεσα στη μερα δεν υπαρχει.. στεναχωριεμαι γιατι.
και καταληγω πως αν δεν ημουν ετσι θα τσακωνοντουσαν πολυ λιγοτερο πιστευω
η μανα μου οταν τη ρωταω να κανω καμια δουλεια με ειρωνευεται και μου λεει δε μιλω σε 5χρονα. ολα τα θεωρει δεδομενα. τις δουλειες εννοω. πρεπει να μαντευω τι θελει να κανω απο δουλειες που θελει να ανω... και το λεω αυτο γιατι δεν ασχολιομουν με το σπιτι. απλα φροντιζα να μην παιρνω φραγκο απο αυτους αλλα να δινω οτι εχω.
και εκτος αυτου μενω αφραγκη παρα το επιδομα που παιρνω γιατι εδω και 6 χρονια ολα μου τα λεφτα τους τα εχω δωσει. σχεδον 10.000 ευρω..
δεν αντεχω αλλο
δεν υπαρχει ιχνος αισιοδοξιας. δεν αντιλεγω οτι ειναι πολλα τα προβληματα και υγειας και των χρωστουμενων.
αλλα κι εγω τι κανω?
εχω απελπιστει και δε βλεπω φως
θελω να γελασω με ην καρδια μου και ολοι μαζι.
σκ@τ@ τα εχω κανει.
και νοιωθω οτι ειμαι αιτια στεναχωριας λογω τς παθησης που μου λενε οτι εχω.μου το εχει πει η μανα μου. οτι με τον καημο θα πεθανει.
συγκρισεις για αλλα παιδια
και μου λεει ο ταδε μενει στο πατρικο του.ή η ταδε παντρετηκε γιατι θελει να παντρευτω κι εγω.
πιεζομαι πολυ
ο πατερας ειναι ξεροκεφαλος. οτι σκεφτει αυτο ειναι το σωστο και δε βοηθαει σχεδον καθολου στο σπιτι.
σκεφτομουν να φευγω απο το σπιτι να κατσω καπου ηρεμα και να καπνισω οταν τσακωνονται αλλα κι εμενα ειναι πολυ δυσκολο να βγω απο το δωματιο.φοβαμαι να βγω εξω για την παρακολοθηση..
μπορω να κανω ατι να καλυερευσει η κατασταση?
που κανονικα δεν ειναι η δουλεια μου αυτη.μεταξυ τους θα επρεπε να τα βρουνε..
συγγνωμη για το σεντονι..
και ευχαριστω εκ των προτερων αν καποιος το διαβασει και να μου δωσει μια ιδεα, ενα τροπο, μια συμβουλη πως να το αντιμετωπισω..