Originally Posted by
Melina75
Είχα ξανά ποστάρει πριν λίγο καιρό και ζήτω συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά είναι ένα θέμα που με καίει πραγματικά .Με τον φίλο μου είμαστε κάποιο καιρό μαζί .Το πρώτο διάστημα ήταν όλα τέλεια .Τον τελευταίο μήνα χρειάστηκε να λείψω λόγω δουλειάς .Γενικότερα πέρα από κάποιες διαφορετικές αντιλήψεις που έχουμε (για άσχετα θέματα εκτός σχέσης ) τα βρίσκαμε καλά παντού και στην επικοινωνία .Το διάστημα που έλειπα επιδίωκε συνέχεια επαφή ,τηλέφωνα μιας ώρας κλπ .Η αλήθεια είναι όμως ότι η απόσταση εμένα με έκανε να ψυχράνθω κάπως ,να έχω νεύρα να μην ειμαι και στα καλύτερα μου .Δεν ξέσπασα πάνω του εννοείται απλώς αποστασιοποιήθηκα κάπως και κατέληξε κυρίως αυτός να επιδιώκει επαφή .Μια μέρα πριν επιστρέψω να μου λέει ποσό θέλει να βρεθούμε και αχ τι έχει να γίνει όταν βρεθούμε κλπ .Ε και βρισκόμαστε ...και το απόλυτο χάος .Καταρχας εγώ πήγα κάπως κουρασμένη από την όλη μου μέρα ,το ίδιο και αυτός (+σωματικά ήταν λίγο ψιλο άρρωστος αποσο μου είπε ) .Όσο περνουσε η ώρα ήμουν όλο και πιο απόμακρη .Αυτός να μην έχει καμία σεξουαλικη διάθεση (όχι ότι το επιδίωξα εγώ απλώς το ένιωθα ).Για να μην το χαλάσω τελείως προτείνω να τον αφήσω να ξεκουραστεί και να τα πούμε άλλη μέρα .Παγώνει ,με ρωτάει τι έγινε ,τι άλλαξε . Του λέω λοιπόν ότι απλώς ψυχράνθηκα κάπως με την απόσταση και σήμερα βλέπω ότι και από τις δυο πλευρές υπάρχει απάθεια .Δείχνει να ξαφνιάζεται αρχικά ,μου λέει θες να το πιάσουμε το σημερινό από την αρχή ; Με ρωτάει τί θέλεις να το τελειώσουμε δηλαδή ; Εξηγώ ότι απλώς νιώθω ότι η σημερινή μέρα δεν ήταν καλή .Και ξαφνικά αλλαζει τελείως διάθεση ,μου λέει ότι και αυτός ξενέρωσε τελείως, δεν ειναη όπως παλιά ,ότι το συζήτησε και με φίλους του και τους είπε ότι ξενέρωσε ,ότι σήμερα δεν έχει καμία μα καμία διάθεση σεξουαλικη ,και στο τέλος λέει και ένα <<οκ δεν είπα ότι είσαι και τέρμα αδιάφορη >> .Ψύχραιμα του λέω ότι οκ μάλλον μας πέρασε .Τον πιάνει πάλι παράνοια μετά και συνεχίζει να μου τονίζει το ποσό έχει ξενερώσει .Σηκώνομαι να φύγω ηρεμα και μου λέει ,απλώς σήμερα φανταζόμουν ότι θα περνούσαμε καλά και ήθελα να κάνουμε και αλλά πράγματα πέρα από το να καθόμαστε σπίτι και ήθελα να έρθω και μια φορά να σε δω στην δουλειά σου κλπ .Έφυγα και του είπα ότι θα τα πούμε άλλη φορά (χθες έγινε αυτό ) . Αξίζει να κάνω μια συζήτηση ξανά ; Ξενερωσε όντως ή το έκανε σαν άμυνα ; Πρώτη φορά μου κάνει κάποιος τέτοια επίθεση και προσπαθεί να με πείσει τόσο ότι αδιαφορεί και αυτός και όχι μόνο εγώ ..