Προσφατα γνωρισα ενα παιδι σε καποιο σαιτ και οπως φανικε ηταν πολυ γλικος και ηθελε καπου να αραξει οπως κ εγω.Μιλαγαμε καθε μερα μεχρι της 3 το βραδυ πολλες φορες και ειμασταν ολο γλικολογα.Καπια στιγμη μ ειπε οτι θελει να ερθει να βγουμε και οτι αν δεν δεκτω θα βγει με αλλες γιατι περιμενουν ουρα και παντα τον θυμουντε γιατι κανει καλο κρεβατι κλπ.εγω οταν ειδα να μ γραφει αυτες τις αιδιες του λεω και τι μ το λες>στο μ--μου του λεω.και μενα λεει στα @@ μου.του λεω ειναι μεγαλα?μ λεει ναι του λεω βαλτα στο κωλο σου .δεν ξερω πως ηρθαμε σε αυτο το σημειο αλλα απο την στιγμη π αρχηζε πραγματικα να με σκιλοβριζει εγω τον θελω σαν τρελλη.ειναι κουκλος τον εβλεπα ψαμ καθε μερα.τετιον αντρα δεν πυστευα ποτε οτι θα εχω.τελικα πυστεω οτι εχω προβλημα.κατι κανω κατι λεω π κανει τους αντρες ενω στην αρχη με θελουν τρελλα μετα να με σιχενονται ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω?τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.δλδ η εγω εχω σοβαρο προβλημα η ολοι οι αντρες εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου.