ανοίγω αυτό νέο θέμα...για να γράψουμε όλοι μας...να καταθέσουμε το χειρότερο φόβο μας,το πιο ακραίο και απάλευτο ψυχοσωματικό μας,την τραγικότερη κρίση που είχαμε ποτέ...!!
Printable View
ανοίγω αυτό νέο θέμα...για να γράψουμε όλοι μας...να καταθέσουμε το χειρότερο φόβο μας,το πιο ακραίο και απάλευτο ψυχοσωματικό μας,την τραγικότερη κρίση που είχαμε ποτέ...!!
ΟΚ ΠΟΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ� �ΙΧΙΧΧΙΧΙΧΙ...!!!
εμφανη φοβια ή με απροσδιοριστη αιτια;
οι αραχνες θα ελεγα..
Χμ μιας και το συζήταγα μόλις χθες, φοβάμαι και τρέμω κυριολεκτικά τα φίδια (ανθρώπους και ζώα:D)
Δεν μου έχει συμβεί κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την πρώτη φορά που πέρασε ένα κάτω από τα πόδια μου, λυποθύμησα
Πέρα από αυτό, φοβάμαι και στην σκέψη να χάσω αγαπημένους μου ανθρώπους
απλες φοβίες ή σύνθετες;
το περιεργο με τις φοβιες ειναι πως προκαλουνται, αν ειμαστε σε θεση να τις αντιμετωπισουμε, ξερει κανεις;
Eιλικρινά θα ήθελα και εγώ να μάθω από που προκύπτουν..
Προσωπικά δεν θυμάμαι να μου συνέβη ποτέ τίποτα ώστε να μου προκαλέσει αυτό τον φόβο
Αλλά ξέρω πολύ καλά, πως είμαι ανίκανη να τα αντιμετωπίσω τα φιδάκια:P
hanielQuote:
Originally posted by haniel
μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο πατωντας το κουμπι edit
thank you researcher...xxx...Quote:
Originally posted by researcher
hanielQuote:
Originally posted by haniel
μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο πατωντας το κουμπι edit
φοβαμαι πολυ....τις αρρωστιες και το θανατο....για μενα και τους δικους μου ανθρωπους.....
να πηγαίνω σε μέρη με πολύ κοσμο.Ειδικά όταν έχει πολλή βαβούρα!
...τους παντες & τα παντα...βαρεθηκα να φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Δε φοβάμαι τίποτα πέρα απ\' τις αρώστιες και το θάνατο, όλα τα αλλα είναι στο χέρι μας...
Να πω την αλήθεια φοβάμαι απίστευτα τις μακροχρόνιες αρρώστιες κ ειδικά για όσες δεν έχει βρεθεί ακόμη θεραπεία! Όλα τα άλλα αντιμετοπίζονται....... Ακόμη κ ο θάνατος είναι φυσική εξέληξη της υπαρξής μας οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον φοβάμαι.
ολοι δεν φοβουνται τις αρρωστιες; δεν ειναι κατι λογικο; προτιμω τον θανατο απο το να λιωσω σε ενα κρεββατι, εξαλλου δεν με φοβιζει ο θανατος μου αλλα η απώλεια αγαπημένων προσώπων κ να μην μπορείς να προσφέρεις σε καποιον που υποφέρει, να βλέπεις οτι τον χανεις κ να μην μπορεις να τον σωσεις. τελικά αυτός είναι φόβος στην ιδέα κ αμάχητος πόνος στην πραγματικότητα.
παιδια εγω φοβαμαι το θανατο..
δε θελω να μεγαλωσω:(
γινεται να μεινω εδω που ειμαι??