Υπερβολικό άγχος για το εμβόλιο!
Καλησπέρα σας αποφάσισα να γράψω και εγώ το δικό μου θέμα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω. Γενικά είμαι η Γιώτα 36 ετών και στην ζωή μου εδώ και πολύ καιρό με διακατέχει μια φοβία κυριολεκτικά για τα πάντα και συχνά παθαίνω κρίσεις άγχους δεν έχω ζητήσει βοήθεια κάτι που θα κάνω άμεσα όμως γιατί νιώθω ότι δεν είμαι πια ο εαυτός μου. Στην προκειμένη περίπτωση είμαι υπερβολικά φοβισμένη με το εμβόλιο να σημειώσω πως δεν είμαι αρνητής απλώς φοβάμαι πολύ όπως πολύ φοβάμαι και τον κορονοιο και αυτό με τρώει μέσα μου εδώ και μήνες το θέμα είναι ότι δεν παίρνω την απόφαση να το κάνω γιατί φοβάμαι και τα δύο εξίσου και δεν γέρνει προς τα κάπου η ζυγαριά. Αυτές τις μέρες μου παρουσιάστηκε και ένα γυναικολογικό θέμα και αναγκάζομαι να μπαινοβγαίνω σε ιατρεία και συνέχεια κάνω σκέψεις ότι θα χειροτερεψω και θα χρειαστώ νοσοκομείο και ότι αν καταλήξω εκεί θα κολλήσω σίγουρα covid αλλά και πάλι εξακολουθώ να φοβάμαι την ιδέα του εμβολίου. Μπορείτε να με χαρακτηρίσετε και ψυχική διαταραγμένη μετά από όλα αυτά που γράφω