Originally Posted by
Kopel
Πραγματικά δεν ξέρω ,είμασταν μαζί 3 χρόνια και ένα μήνα ,κάποια στιγμή λόγω ότι κόλλησα κοβιντ δεν μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή ,βρισκόμασταν αλλά μόνο από απόσταση ,λίγες μέρες αργότερα αφού τελείωσε η καραντίνα μου ,πήγα σπίτι του να μείνουμε μαζί μετά από παρα πολλές μέρες ..τσακωθήκαμε γιατί τον τελευταίο καιρό έλεγε συνέχεια είμαι κουρασμένος και κοιμόταν συνέχεια αλλά εγώ στεναχωριόμουν που δεν τον έβλεπα ενώ ήμουν εκεί και εκεί βρήκε τη. Ευκαιρία να μου πει πως δεν ξέρει αν θέλει να είναι πλέον μαζί μου .Άφησε την κατάσταση όπως έχει δυο εβδομάδες μέχρι που είδα κάτι μήνυμα με τον κολλητό του πως κανόνιζε ο φίλος τ να πάνε για μπάνιο με κάποιες κοπέλες και εκεί αποφάσισα να του μιλήσω καθώς ένιωθα πως με κοροϊδευε ,μου έλεγε πως δεν συνέβη τίποτα και όντως όπως διαπίστωσα δεν έγινε κάτι εν τέλη δεν πήγε για μπάνιο αλλά μου ειπε ψέματα κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά ,με λίγο πίεση που είπε πως θέλει να χωρίσουμε δοκιμαστικά για μερικές μέρες να δούμε αν αντέχουμε ο ένας μακριά από τον άλλον ..Δικαιολογίες,εγώ έχοντας χρόνια αγχώδη διαταραχή ,το αγχος μου δεν βοήθησε καθόλου ,ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού ,η κατάθλιψη γινόταν όλο και πιο έντονη ,ταχυπαλμίες ,αϋπνίες ,δεν έτρωγα ,ούτε μπάνιο δεν ήθελα να κάνω .Τα χάπια δεν μπορώ να πω με βοήθησαν πολύ ,αυτός είχε εξαφανιστεί και όταν τον πήρα εγώ τηλέφωνο για να μπει ένα τέλος με απέφευγε πάλι ,πέρασε ένας μήνας για να έρθει να μου μιλήσει .