Δεν ξέρω τι να κάνω!Εχω χάσει τον ύπνο μου!
Αποφάσισα να γράψω για αυτό που μου συμβαίνει, γιατί νομίζω θα τρελαθώ.Σε συνδιασμό με τις κρίσεις πανικού που έχω , έχω χάσει τον ύπνο μου.Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα σε μία νέα δουλειά και βρισκόμουν στο κομμάτι του training για περιπου 3 εβδομάδες.Εκει ένας συνάδελφος παλαιότερος αναλαμβάνει να μας κατατοπίσει.Γενικά είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, πολύ ντροπαλή και δύσκολος χαρακτήρας.Δεν νιώθω να με ελκύουν συχνά ερωτικά και έχω καιρό να κάνω σχέση γιατί πάντα κάτι με χαλάει.Τελος πάντων έπαθα κάτι που δεν μου έχει ξανα τυχει.Με το που τον αντίκρυσα αυτό ήταν, τρελάθηκα.Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτόν, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που συμπεριφέρεται.Τα πάντα...Δεν πρόκειται να κάνω κίνηση, δεν ξέρω εαν το έχει καταλάβει, ελπίζω πως όχι, νομίζω πως δεν ενδιαφέρεται κιολας.Είμαι και αρκετά μικρότερη σχεδον δεκα χρόνια.Δεν θέλω να γίνει κάτι, δεν πρόκειται να εκδηλώσω ενδιαφερον, όμως τον σκέφτομαι διαρκώς και όταν μιλαμε ή τον κοιτάω νιώθω ταχυκαρδίες, τα μάτια μου γυαλίζουν, ξέρετε σαν χαζή νιώθω.Δεν το έχω ξανα πάθει και δεν ξέρω πως να το σταματήσω.Τελευταία προσπαθώ να σκέφτομαι μικροπράγματα πανω του που να με ενοχλούν για να τον αποδομήσω κάπως, γιατί θεωρώ πως τον έχω εξιδανεικεύσει...Που θα με βγάλει αυτή η κατάσταση, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο..