Μια σκέψη που κάνω για τα post του forum
Είμαι αρκετά κλεισμένος στο σπίτι λόγω πανελληνίων και στα διαλείμματα μου χαζεύω στο ιντερνετ εκει βρήκα και το site αυτό. Μου κάνει εντύπωση πως πολλοί άνθρωποι τρώγονται με τα ρούχα τους. Τα ψυχικά προβλήματα είναι σοβαρά προφανώς αλλά όλη μερα να είσαι βραχυκυκλωμένος στο σπίτι δεν είναι θεραπεία έτσι; Όλοι οι συμμαθητές μου (και εγώ) περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι και όπως και να πάει το θριλερ των πανελλήνίων να είμαστε ελεύθεροι να βγούμε και να πάμε διακοπές. Με κάθε φιλική διάθεση και όχι για να στεναχωρήσω κάποιον, αλλά μερικοί σταματήστε να ζείτε στη μιζέρια σας. Μια ανάρτηση πολλές σελίδες λέει για μια που είναι μόνη της. Ε μόνη της θα μείνει αν κάθεται όλη μερα στο pc και γράφει "είμαι μόνη μου". Μια άλλη μετράει έκακτες συστολές (εκτός και αν είναι οργανικό τελικά) και πολλοί απλά ζουν σε ένα παράλογο άγχος ότι κάτι τους συμβαίνει και θα αρρωστήσουν. Αλλά ξέρετε τι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε. Όσο χρόνο έχουμε ζωντανοί ας προσπαθήσουμε να περνάμε όμορφα. Το διάβασμα, το σχολείο, οι δουλειές, οι υποχρεώσεις μας τρώνε χρόνο. Τον υπόλοπο χρόνο όμως ας μη βασανίζουμε τον εαυτό μας.