Πως θα ξεπεράσω τον πρώην
Σκέφτηκα να γράψω εδώ γιατί πλέον η κατάσταση μου ίσως και να έχει κουράσει φίλους και γνωστούς.
Είχα σχέση 3 χρόνια με κάποιον στην πόλη που σπούδαζα, η οποία από κάθε άποψη ήταν τέλεια. Συγκατοίκηση, τσακωμοί μόνο για ανούσιους λόγους και αυτό σπάνια, καλή επικοινωνία, ταιριάζαμε στα πάντα. Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα και εκείνος πιστεύω το ίδιο. Γενικότερα όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έπρεπε να επιστρέψω πίσω στην πόλη μου σχετικά μόνιμα(οι γονείς μου δεν γνώριζαν την συγκατοίκηση). Είχαμε πει θα βρίσκαμε την λύση. Είτε θα πήγαινα εγώ εκεί για μόνιμα είτε θα ερχόταν αυτός στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Πότε δεν είχαμε πρόβλημα όποτε έφευγα και επέστρεφα στον τόπο μου(λόγω διακοπών), ήμασταν πάντα πολύ καλά. Τώρα που έγινε μόνιμα μέσα σε λιγότερο από μήνα άρχισαν τα προβλήματα. Ζήλευα παραπάνω από όσο έπρεπε ενώ σε γενικές γραμμές δικαιώματα δεν είχε δώσει. Η ζήλεια ήταν ο λόγος που τσακωνόμασταν και έφτασε σε σημείο να μου πει πως δεν αντέχει άλλο και να χωρίσουμε και πως η συμπεριφορά μου τον έδιωξε. Ωστόσο, τελικά στην πορεία ανακάλυψα ότι είχε υπάρξει κάποια άλλη. Έχουν περάσει 3 μήνες από τοτε που ξεκίνησε ο χωρισμός ο αρχικός μετά είχαμε πει θα το προσπαθούσαμε, ποτε δεν μου παραδέχτηκε για την άλλη, αλλά και καμία προσπάθεια στην ουσία δεν υπήρξε απο πλευράς του. Τσακωμοί, δεν ήθελε να πάω να τον δω, μου είπε κιόλας ότι δεν υπάρχουν πια συναισθήματα απο πλευράς του. Ωστόσο υπήρξαν και μερες που μίλαγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα με αποτέλεσμα να συνεχίζω να έχω ελπίδες αφού δεν συμβαδιζεσαι με τα συναισθήματα που έλεγε ότι δεν είχε.
Για να μη τον ενοχλώ επειδή προσπάθησα αρκετά γι αυτή τη σχέση σε σημείο πίεσης, με μπλόκαρε από κάθε μέσο αφού πριν με εβρισε και με μείωσε σε τεράστιο βαθμό. Πλέον δεν μπορώ να επικοινωνήσω και έχω γίνει χάλια. Έφτασα σε σημείο εμμονικό, η σκέψη μου είναι συνέχεια στο ότι θα είναι με άλλη και δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Τον σκέφτομαι τόσο που πλέον επηρεάζει την καθημερινότητα και τη ζωη μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτο. Είχα στηριχτεί πολύ σε αυτόν γιατί πέρα από σχέση μου, ήταν ο φίλος μου και η παρέα μου. Έφτασα σε σημείο με την πίεση να πέσω στα μάτια του. Δεν σεβάστηκα ότι του είχε τελειώσει και επέμενα πολύ. Νιώθω ακόμα πολύ ερωτευμένη και αρκετά απογοητευμένη και πληγωμένη.