Μελαγχολία και ζηλεια για πρώην
Καλησπερα,
Γραφω εδω γιατι δεν ξερω πώς αλλιως να το αντιμετωπίσω αυτό που γινεται. Πριν 2 μηνες ηταν η τελευταία φορα που μιλησα με ένα αγόρι που βγαίναμε ..Γενικώς με αυτο το ατομο είχαμε ενα παρελθον, βρισκόμασταν για σεξ ουσιαστικά αν και εγω ηθελα και παραπάνω πράγματα αλλα ειχα συμβιβαστεί. Στο τελος με ειχε παρατήσει .. Παρακολουθοντας τον λογαριασμό του στο ινσταγκραμ καταλαβα οτι ειχε κανει σχεση μετά αλλα δεν εβλεπα στορις του (γιατι με ειχε μπλοκ). Στο μεταξυ εκανα κι εγω μια σχέση χωρις ομως ποτε να τον εχω ξεπεράσει απολυτα. Κάποια στιγμη λιγο αργοτερα μου ξαναεστειλε αυτος να βρεθούμε. Στην αρχη ειπα ξεκαθαρα οχι. Μετα ομως ηθελα αλλα και λογω καρανιντας κλπ δεν βόλευε οποτε το αφησα πισω μου. Οταν τελειωσε η καραντίνα του εστειλα εγώ. Στο μεταξυ συνεχισα να εχω σχεση αλλα ηθελα πολυ να τον ξαναδω και βρεθηκαμε. Ετσι μπλεχτηκα σε μια πολυ περιεργη κατασταση οπου συνεχισα να εχω σχέση αλλα αυτος μου εστελνε και εδειχνε οτι θελει να βρισκομαστε. Και βρεθηκαμε καποιες φορές κλπ. Μου ειπε αργότερα οτι κι αυτος ειχε σχέση(οντως) με μια κοπελα που ενιωθε πραγματα αλλα επειδη θελησε να ξαναβρεθεί μαζί μου την απατησε και εν τελει χωρισε...Κι εγω έπρεπε να χωρίσω κανονικα αλλα για διαφορους λογους δεν μπορούσα. Και δεν ηθελα να ξαναμπλεξω περισσότερο με αυτο το ατομο..Και ήμουν σε μια πολυ περιεργη κατασταση. Ωσπου αυτος αρχισε να απομακρυνεται τελειως και εγω τρελαθηκα και του ζήτησα να μου εξηγήσει και μου ειπε οτι αρχισε να βγαινει με αλλη..
Αυτο προσπαθω ακομα να το χωνεψω και δεν μπορω με τίποτα. Γιατι την προηγούμενη φορα απλα εκανα υποθεσεις.. Τωρα μου το ειπε ξεκαθαρα. Και ξερω και ποια ειναι γιατι το ινστγκραμ το εχει ανοιχτο και εγω τον ψιλοστοκαρω..
Θα μου πεις μα κι εσυ ειχες σχεση. Το ξερω , απλως δεν ηθελα να παρατήσω το αγορι μου και να χαθεί αυτο που είχαμε για εναν μαλακα.
Τεσπα θα κουρασω αν πω περισσότερα γιατι ειναι μεγαλη ιστορία. Αλλα δεν αντεχω να τον σκεφτομαι οτι τωρα ειναι με αλλη και είναι χαρουμενος οταν πριν 3 μηνες ειχαμε βρεθεί και υπήρχε αρκετο παθος μεταξυ μας . Και γενικώς ανεβάζει στορις μαζι της ενώ με εμενα ποτε δεν το εκανε ..κλπ κλπ
Ξερω οτι ειναι τοξικο ατομο για μενα, μου εχουν πει φιλες μου οτι δεν αξιζει κλπ. Απλώς σκεφτομαι οτι υπηρχε χημεία μεταξύ μας στο σεξουαλικό κομματι κάτι που ειχε πει ο ιδιος. Και εγω δεν μπορω να το ξεπεράσω και δεν μπορω να το χωνεψω πώς αυτος προχωρησε τοσο ευκολα.
Οποτε με έχει κανει σκατα ψυχολογικα, δεν με ενδιαφερει κανενα αλλο αγορι και ωρες ωρες σκέφτομαι οτι δεν εχει νοημα να ζω. Όταν βλεπω την καινουρια του κοπέλα στα στορις νιωθω απαισια. Αλλα ακομα κι οταν δεν βλέπω νιωθω απλα ενα κενο. Σαν να μην αξιζει τιποτα. Σαν να μην μπορώ να χαρώ απόλυτα τιποτα.