Ζαλίζομαι συνέχεια και δεν σταματάει ούτε στιγμη…
Γειααα!!! Μετά από κάποιου είδους "ξύλο" που έφαγα -έχασα τον πατέρα μου ,τσακώθηκα με φίλους κι έναν χωρισμό,άρχισα να εχω ζαλάδες,εμβοές και να νιώθω ότι κουνιούνται ελαφρώς όλα όπου και να κοιτάξω..εννοειται πήγα νοσοκομείο νομίζοντας πως παθαίνω εγκεφαλικό καρδιά η κάτι παρόμοιο.εκανα μαγνητική εγκεφάλου εξετάσεις αίματος πέρασα από ωρλ νευρολόγο και ότι άλλη ειδικότητα υπαρχει .διάγνωση κριση πανικου!!μ δώσαν Xanax και κάπως μετρίαζε την εντονη ζάλη μου.οκ λέω πάμε…
Έκανα ψυχοθεραπεία,μετά πήγα και σε ψυχίατρο γιατί δεν υποχωρούσαν τα συμπτώματα μου έδωσε το seroxat..δυστυχώς τίποτα.απλά ένιωθα πιο βαρύς κι έβαλα και κάποια κιλάκια ..μετά από 7 μήνες το σταμάτησα με συνεργασία ψυχιάτρου σαφώς και είπα τέλος εφ όσον δεν με πιάνει θα το παλέψω με ψυχοθεραπεία μόνο..να συμπληρώσω πως αυτή η ιστορία κρατάει 7 χρόνια και ότι αναφέρομαι στα πρώτα 3.(2χρόνια ψυχοθεραπεία και μετα το χαπάκι κι η διακοπή) .στο δια ταύτα και σορρυ για τον μεγάλο πρόλογο.επειδή δεν αντέχεται να ζαλίζομαι όλη την ώρα νιώθοντας κόπωση και βλέποντας τα παντα ελαφρως ασταθή σαν ίλιγγο είπα να ξαναδοκιμασω κάτι μπας και νιώσω καλα όντας πιο συνειδητοποιημένος πλέον ότι δεν είναι κάτι παθολογικό κι έτσι μου έγραψε ένας παθολόγος το Zoloft .έχουν περάσει 4 μήνες που το παίρνω 0,50mg και μόνο χειρότερα νιώθω.όταν το παίρνω με βαραίνει πιο πολύ και δεν νιώθω καθόλου βελτίωση .είναι καλός και συνεργάζεται και με ψυχίατρο κι επιμένει να το συνεχίσω . Ρε παιδιά έχει κανένας ανάλογη εμπειρία;;μήπως πρέπει να το κόβω σιγά σιγά σε συνεργασία σαφώς με κάποιον ψυχίατρο ;η υπαρχει κάποιος εδώ που άρχισε να νιώθει καλα μετά από 6 μήνες ας πούμε και μέχρι τότε του είχε αλλάξει τα φώτα;