για σας παιδια
πασχω απο σχιζοφρενεια, σολιαν ακινετον και ladose καθημερινα..........
ςδω και 6 χρονια ειμαι αρκετα καλα, τοσο ωστε να μπωρω να εργαζομαι, εχω δουλεψει σε τρεις συμβασης,
ειμαι περιβαντολογος και σε τρεις μηνες παιρνω το μεταπτηχιακο μου στη μηχανικη οικολογια.. με ειδικευση στα αστικα απορριματα.
εχω δουλεψει μεσω προγραμματων του οαεδ στη τεχνικη ηπηρεσια του δημου, μετα εναμιση χρονο στο δασαρχειο, και περισι το καλοκαιρι
δουλευα στο δημο στο περιβαλλοντικο παρκο σε ενημερωση τουριστων και εκοβα εισιτηρια, ποια χρησιμοποιοντας το χαρτι κεπα εχω πολλα μορια και δουλευω ψιλοσυχνα.
βασικα πηγα και βρηκα των ηπευθυνο του περιβαλοντικου παρκου οπου γνωριζομαστε και των ρωτησα αμα θελει να δουλεψω μαζι του με προγραμμα του οαεδ για ευπαθής ομάδες.
ο υπευθυνος με θελει στη δουλεια και μου ειπαι να μιλισω με τον αντιδημαρχο που ειναι υπευθυνος για το παρκο, το εκανα και του ειπα οτι μπωρο να αναλαβω το καλοκαιρι το περιπτερο- μικρο μουσειο φυσικης ιστοριας και οταν τελειωση οι τουριστικη περιοδος να ασχολειθω με την προωθηση της ανακυκλωσης και κομποστοποιησης των οργανικων στο δημο. αυτη τη στιγμη να ξερεται αλλαζουν ολλα στους δημους βαση των νομοθεσιων στα αστικα αποβλητα της ευρωπαικης ενωσης. μου ειπε ο αντιδημαρχος να του αφησω βιογραφικο και θα δουμε τη θα γινει..... τη λετε παιδια για πητε μου τη γνωμη σας, μια ξεκουραστη δουλεια θελω που να παιρνω καλουτσικο μισθο, γιατι με τα 313 της προνοιας κανεις δε ζει.