Originally Posted by
xristos22
Ειμαι ο χρηστος 20 ετων απο μικρος φοβομουν τον πατερα μου(ακομα τον φοβαμαι) ειναι αυταρχικος αξεστος δεν με καταλαβανει κλπ. Στα 17 μου εκανα την πρωτη μου σχεση με κοπελα περνουσα μαζι της υπεροχα και στο κρεβατι ταιριαζαμε, μου αρεσε πολυ να κανω σεξ μαζι της.Ενιωθα διπλα της σιγουρια ασφαλεια ελευθερια, ειχα εναν ωμο για να ακουμπησει το κεφαλι μου, ο χωρισμος μας μου κοστισε παρα πολυ οπως και σε εκεινη,σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις. Γενικα ειμαι ενας αγχωδης ανθρωπος με αρκετες φοβιες.Τωρα τελευταια στην πολη που σπουδαζω εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους αλλα και αρκετες δυσκολιες με μαθηματα κλπ. Για καποιο λογο αμφβισβητω την σεξουαλικοτητα μου μετα τον χωρισμο, νιωθω πως δεν μπορω να ικανοποιησω καμια γυναικα και οτι γενικα ειμαι αχρηστος στα παντα(ξερω υπερβολικο αλλα ετσι νιωθω). Τις προαλλες ημουν με μια παρεα με κοριτσια και ενιωσα σεξουαλικη διεργεση για μια απο αυτες και αμεσως με πιασαν οι φοβιες και προσπαθησα να πεισω ενδομιχα τον εαυτο μου οτι δεν μπορω να παω μαζι της. Δηλαδη μετα απο λιγο απαρνηθηκα την ελξη που εχω για αυτην. Απο οσο καταλαβαινω τον εαυτο μου λογο της φοβιας που εχω και της ελλειψης αυτοπεποιθησης προς τις γυναικες εχω πεισει τον εαυτο μου πως ειμαι ομοφυλοφιλος και οτι δεν μπορω να κανω κατι για να το αλλαξω για αυτο.