Δεν ξέρω τι κάνω στη ζωή μου
Αρχικά καλησπέρα σας..
Μου φάνηκε η πιο ταιριαστή ενότητα για να γράψω το θέμα μου, το οποίο δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίστω ακριβώς. Είμαι 30 χρονών και δεν έχω κάνει ποτέ μια σοβαρή σχέση. Ή μάλλον μια σχέση που να κρατήσει πολύ. Πιστεύω πως εγώ φταίω για αυτό. Έχω μια διαρκή ανασφάλεια ότι κάνω λάθος επιλογές. Πως όποια κοπέλα και να βρω απλά σκέφτεται ότι θέλει να με παντρευτεί απλά για να παντρευτεί. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει και το έχω μεγάλο φόβο να κάνω παιδιά και να είναι με χωρισμένους γονείς. Όλο αυτό κάπως με βραχυκυκλώνει. Αυτό είναι το πρώτο θέμα μου. Το δεύτερο είναι η δουλειά μου. Κάνω μια καλή δουλειά, έχω διδακτορικό δουλεύω ακριβώς στο αντικείμενο μου. Κάπου στην πορεία συνειδητοποίησα όμως ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα και έδωσα ξανά πανελλήνιες, πέρασα στην σχολή που ήθελα. Η δουλειά που κάνω τώρα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ, αλλά κάθομαι μέχρι να τελειώσω την άλλη μου σχολή και να μην ξανα ασχοληθώ ποτέ με αυτό που κάνω τώρα. Αλλά για λόγους βιοπορισμού είμαι αναγκασμένος να το κάνω και με καταπίεζει. Το τρίτο θέμα μου, συγκατοικώ με κάποιον και νιώθω πολύ περίεργα. Είναι ένα παιδί από τη δουλειά που είχαμε πάντα φιλικές σχέσεις. Αλλά μαζί του νιώθω μονίμως σφιγμένος. Με αγχώνει που δεν είμαι μόνος στο σπίτι. Μου θυμίζει όταν ήμουν μικρός που είχαμε επισκέψεις στο σπίτι κάτι Κυριακές που κοιμόμουν και πριν πάω στο σαλόνι φτιαχνόμουν για να είμαι "ευπρεπής". Προσπαθώ να σπάσω αυτόν τον πάγο αλλά δεν τα καταφέρνω.