Originally Posted by
Dimitra293
Μάλιστα , ναι και εγώ από ένστικτο κάτι τέτοιο νιώθω ότι συμβαίνει .Συχνά προσπαθεί να μου κάνει επίδειξη ότι και αυτός έχει να κάνει αλλά πράγματα ,ή προσπαθεί να μου αποδείξει ότι έχει πέραση κλπ . Δεν έχω νιώσει ούτε λεπτό ζήλεια ή ανασφάλεια για κάποιο τρίτο πρόσωπο και αυτό ΟΧΙ γιατί το παίζω ανώτερη ή δεν ζηλεύω ποτέ,απλώς νιώθω σαν να έχω απέναντι μου ένα παιδάκι ,που μπορεί γύρω του να έχει δέκα κοπέλες και να μου φωνάζει <<κοιτα αρέσω αρέσω και εγώ !>> . Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μπορούσα να ανεχτώ να με κοροϊδεύει ,ακόμα και από αντίδραση ή για ανάγκη επιβεβαίωσης ή οτιδήποτε .Πάλι θα με πλήγωνε .Απλώς με στεναχωρεί που του δείχνω πως ειμαι εδώ και αυτός δεν θέλει με τίποτα να συνεργαστεί για να κάνουμε κάτι όμορφο ,αλλά έχει επικεντρωθεί στο να είναι από πάνω και να έχει όλο τον έλεγχο και γενικά να με πείσει ότι εγώ θέλω πολύ παραπάνω ,ενώ αυτός είναι χαλαρός .Ακόμα και σε παλιότερες σχέσεις μου , που όντως υπήρχε ενδιαφέρον κλπ ,δεν μου είχε τύχει να μιλάω δίωρα τηλέφωνα .Αντίστοιχα όταν είχα κάπως πιο χαλαρές σχέσεις και απλώς έβγαινα με τον άλλον ,η κατάσταση ήταν πιο τυπική , και δεν υπήρχαν σκαμπανεβασματα στην επικοινωνία (θα υπήρχε χαλαρή επικοινωνία με σταθερό ρυθμό και όχι τη μια κενό 2-3 ημερών και την άλλη μήνυμα και αν αργω να απαντήσω 10 τηλέφωνα ) .Επίσης όταν ο άλλος επικοινωνούσε μόνο βράδυ ,έστελνε πρώτα ένα χαλαρό μήνυμα .Αυτός πολλές φορές παίρνει κατευθείαν τηλ ,και θα μου πει ..<<α οκ αφού είσαι έξω τότε να στείλω μήνυμα ,δεν το ήξερα >> .Το βλέπω και από τον εαυτό μου ότι όταν είναι να τον πάρω εγώ τηλέφωνο να τα πούμε ,στέλνω πρώτα ένα μηνυματακι για να μην ενοχλήσω και να μπορούμε να μιλήσουμε ανετα όταν έχει χρόνο .Αντίστοιχα αν με πιάσει κανένας πανικός για το που είναι ,τι κάνει ,όντως το κα πάρεις αιφνιδιαστικά τηλέφωνο και να δεις αν το σηκώσει αμέσως ,αν ακούσεις φωνές κλπ ,εξακριβώνεις που είναι και ας πούμε ηρεμείς υποθέτω .Τελοσπαντων συγνώμη για το μεγάλο κείμενο ,απλώς με το να τα γράφω ,μπαίνει σε μια σειρά και η σκεψη μου .