Γεια σας, με λένε Μελίνα και είμαι νέα στο φόρουμ. Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζει έντονα η συμπεριφορά μιας φίλης μου. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ενώ δε βλεπόμαστε συχνά λόγω υποχρεώσεων, επικοινωνούμε με μηνύματα ή από το τηλέφωνο.
Πάντα συμμετείχα στα προβλήματά της, όπως και στις χαρές της. Είχαμε κάνει θέμα την ορκομωσία της, όποτε βγαίνουμε σχολιάζουμε πάντα ότι την κοιτάνε, μιλάμε συχνά για τη σχέση της...
Βλέποντας όλα αυτά αθροιστικά, αντιλαμβάνομαι ότι ενώ είχα ορκιστεί πριν από αυτήν η ίδια ούτε καν με συνεχάρη. Όλοι οι φίλοι μου είχαν σχολιάσει τις φωτογραφίες μου από την ορκομωσία στο facebook και η ίδια δεν ασχολήθηκε καν. Τελευταία φορά που βγήκαμε, όποτε αναφερόμουν στον εαυτό μου (για δουλειά, για τη σχέση μου), χασμουριόταν επιδεικτικά. Και ακόμη κι όταν κάποιος έξω μου δίνει σημασία, η ίδια σχολιάζει ότι αυτός ο κάποιος την κοιτάζει...
Πριν από λίγο καιρό είχα γενέθλια και ενώ πάντα μου εύχεται, δεν μπήκε στον κόπο. Θέλω να πιστεύω ότι το ξέχασε, αλλά είναι συνεχώς συνδεδεμένη στο facebook, και με τόσους κοινούς φίλους να μου εύχονται, αποκλείεται να μην είδε ότι έχω γενέθλια. Η ίδια έχει τα δικά της σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να της τηλεφωνήσω να ευχηθώ εκείνη τη μέρα και να μην της σχολιάσω τίποτα για τη δική της παράλειψη. Μήπως έτσι δείξω υποταγή; Γενικότερα, όμως, δε νιώθω όπως παλιότερα και η συμπεριφορά της με απασχολεί ίσως παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε. Πώς να χειριστώ την κατασταση; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.