Ο αντρας μου θέλει να "ανοίξουμε" τη σχέση μας
Γειά σας παιδιά, καινούργια στο φόρουμ και προβληματισμένη.
Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 15 χρόνια (απ τα 22 και οι δύο), τα τελευταία 6 παντρεμένοι. Η σχέση πολύ καλη. Γελάμε, επικοινωνούμε, πολύ καλό σεξ, κάνουμε πράματα μαζί. Μια χαρά. Πριν απο μία περίπου εβδομάδα μου έσκασε τη βόμβα οτί θέλει να ανοίξουμε τη σχέση μας και να αρχίσουμε να "βλέπουμε" (έτσι το έθεσε) κι άλλους ανθρώπους.Η αιτιολογία του ότι είμαστε μαζί από παιδιά σχεδόν (και οι δυο είχαμε κάνει σεξ με ένα μόνο άλλο άτομο πριν τα φτιάξουμε) και ότι ενώ θέλει να είμαστε μαζί δεν θέλει να περάσει τη ζωή του έχοντας ερωτικές εμπειρίες με δύο μονο άτομα. Θέλει να "γνωρίσει και άλλα σώματα" και το ίδιο θέλει και για μένα....¨Επεσα λίγο απ τα σύννεφα. Τον ρώτησα πως θα γίνει αυτό δηλαδη και μου είπε ότι τα πρακτικά θα τα βρούμε. Είπαμε πολλα και καθησυχαστικά και τρομακτικά και το ρεζουμέ για να μην μακρυγορώ είναι οτί του ζήτησα χρόνο να το δουλέψω με κάποιον τρόπο.
Μια βδομάδα έχει περάσει, το θέμα δεν έχει ξανααναφερθεί, αυτος είναι γλυκός και φυσιολογικός όπως πάντα αλλά εγω βράζω στο ζουμί μου. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω επιθυμίσει άλλους άντρες και έχω θεωρητικά σκεφτεί στο παρελθόν πως θα ήταν ο Χ η Ψ στο κρεβάτι κλπ. Άλλα φοβάμαι πολύ. Αύτος είναι πεπεισμένος ότι μόνο καλό θα μας κάνει. Εμένα μ έχει ζώσει η μαύρη ανασφάλεια. Διαβάζω και γιά την πολυστυντροφικότιτα και όλα αυτά και είναι γεμάτη κανόνες, τι πρέπει, τι δεν πρέπει. Ουφ!! Η μονογάμια είναι απλή και ξεκάθαρη το άλλο είναι μπέρδεμα... Τέλος πάντων, δεν το έχω μιλήσει με κανέναν φίλο ακόμη και προτήμισα να το μοιραστώ εδώ πρώτα. Τι κάνουμε τώρα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.