Quote:
Originally posted by weird
1. Στο πρώτο σου ερώτημα, έχω ήδη τοποθετηθεί κρίνο. Είναι αφελές να μιλάμε για βία και να ασκούμε βία εμείς οι ίδιοι, υπό το γνωστό ρητό, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ένιωσα έντονη δυσαρέσκεια με την χυδαιότητα που αντίκρισα και εξέθεσα την δική μου οπτική, τονίζοντας, ότι είναι καθαρά η δική μου οπτική. Τώρα αν εσύ και όποιος άλλος, ταυτίζεις την έντονη διαμαρτυρία μου απέναντι σε ορισμένη συμπεριφορά ( αν διαβάσεις τα ποστ μου, ποτέ δεν χαρακτήρισα το πρόσωπο αλλά την δεδομένη συμπεριφορά της), με υπεράσπιση του άλλου μέλους, το οποίο ήταν αποδέκτης της, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν είχε να κάνει με το να συνηγορήσω πρόσωπα το όλο αυτό, αλλά με το να υπερασπιστώ έναν χώρο, του οποίου είμαι μέλος, από ανάλογα έκτροπα.
Από το συγκεκριμένο μέλος, έχω δει, όπως κι εσύ, παρόμοιες ( εκτονωτικές κατά την προσωπική μου άποψη) συμπεριφορές στο θέμα των εκτρώσεων που είχε ανοίξει άλλος, όπου και πάλι η στάση της απέναντι στην θεματοθέτρια ήταν εξίσου άσχημη, αποδίδοντάς της ένα κάρο προθέσεις και σκοπούς, όπου και πάλι έθιξα την χυδαιότητα που έβλεπα ( με πιο πλάγιο τρόπο εκείνη τη φορά) και θυμάμαι είχες παρέμβει και εσύ και είπες στην Ρεμεντι, να χαλαρώσει, τα είπε και φτάνει.
Και για να μιλήσω όσο πιο ανοιχτά και ειλικρινά μπορώ, η ψυχολογική και λεκτική βία μου είναι κάτι γνώριμο, και δεν την δικαιολογώ ούτε ως άμυνα, ούτε ως μέσο επιμόρφωσης και βελτίωσης κάποιου(!). Ειδικότερα, οι λέξεις «διεστραμμένη, ηλίθια, ακαταλόγιστη, βόθρος» αλλά και η αναφορά σε άλλα άτομα από το «σοι» μου, ήταν αναπόσπαστα κομμάτια αυτής της βίαιης ωμότητας που μου έχουν ασκήσει.
Εκ του λόγου αυτού, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό.
τα οσα αναφερεις για την ρεμεντυ,
τα εχω αναφερει και εγω.
Δεν συμφωνησα ποτε με την λεκτικη - ψυχολογικη βια κανενος,
και οπως αναφερεις και στο θεμα των εκτρωσεων ειχα παρει θεση,
κατι που για μενα ειναι μια παγια τακτικη.
Αυτο δεν σημαινει οτι εξαγνιζω ολα τα υπολοιπα, σωστα?
Μιλας για λεξεις, οπως διεστραμμενη, ηλιθια κλπ κλπ οτι ειναι βια.
Και λεω ετσι ειναι.
Αποφυγες ομως να μου απαντησεις,
ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η remedy?
Με συγχωρεις αλλα ακομα και στην τελευταια απαντηση σου, ενω σου θετω το ερωτημα οτι βλεπεις - διαβαζεις μεροληπτικα και εν ολιγεις ειναι σαν να μου απαντας,
καλα κανω....
γιατι το λεω αυτο?
γιατι πολυ απλα αποφευγεις να παρεις θεση και να πεις απεριφραστα,
οσοι εξεστομισαν ασχημες εκφρασεις λειτουργουν βιαια ο ενας στο αλλον.
Δυστυχως weird,
αφηνεις υπονοιες με την σταση σου οτι μεροληπτεις και παιζεις διπλο παιχνιδι.
Ξερεις οταν δεν εχεις μια ξεκαθαρη σταση σε κατι αφηνεις τον αλλον να σκεφτει οτι θελει.
Δικηγορος εισαι, να μην στα λεω εγω.....
2. Ποτέ δεν έγραψα «δε βαριέσαι» κι αναρωτιέμαι, πώς εξέλαβες κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, έγραψα τα εξής.
«Αυτό που έκανε η Πανικ, είναι να φερθεί εντελώς παιδιάστικα και ανώριμα, ρίχνοντας λάσπη στον Κρίνο κυρίως.
Εντάξει, όσοι έχουν κρίση το κατάλαβαν και κυρίως την ίδια μείωσε η συμπεριφορά της.»
Της είπα και της ίδιας πόσο ανώριμα και παιδίαστικα φέρεται κι ότι το να λέει ψέματα δεν είναι λύση.
Από εκεί και πέρα, εξήγησα ότι δεν επιθυμώ την διαγραφή κανενός.
Για μένα όλα αυτά είναι η ουσία κι όχι να αρχίσω να σε υπερασπίζομαι για την συκοφαντία που δέχτηκες. Με τα λίγα μου λόγια αυτά, αποδοκίμασα την στάση της Πανικούλας.
χαιρομαι που εισαι δικηγορος, γιατι δεν θα πελαγοδρομησουμε.....
Μπορεις να μου πεις πως ερμηνευει ο νομος αυτα που ελεγε η ρεμεντυ?
Επισης μπορεις να μου πεις πως ερμηνευει ο νομος αυτα που εγραφε η αγαπητη σου χρηστρια?
Τα χαρακτηριζει οπως τα λες,
\"παιδιαστικα και ανωριμα\"???
Και γιατι δεν ειναι παιδιαστικα και ανωριμα, αυτα που λεει η ρεμεντυ?
Μπορω να μαθω τα κριτηρια σου?
Ξερεις,
ακομα και αν σε πληρωνει η αγαπητη χρηστρια,
παρεχεις λαθος υπηρεσιες.....
3. Δεν ανέφερα για σένα ότι υποβάθμισες κάποιον. Ανέφερα σε ένα σημείο, ότι εκτίθεσαι, μαζί με τους άλλους 2 και θα σου εξηγήσω, τι εννοούσα.
Όταν σε μια συζήτηση το επίπεδο πέφτει και τα μέλη-συμμετέχοντες αρχίζουν να ανταλλάσουν υβρεολογίες και όμορφα κοσμητικά μεταξύ τους, ( Είσαι κατίνα, «εμετικότητα»,
δεν βλεπω καποιο σημειο που να εκτιθομαι, οταν καταγραφω την πραγματικοτητα.
Ξερεις αν εσυ εχεις μαθει να κανεις την κοτα, (η και να επιλεγεις να υπερασπιζεσαι επιλεκτικα αυτους που κανεις κεφι)
εγω εχω μαθει καταρχην να ειμαι ΑΜΕΡΟΛΗΟΠΤΟΣ ειτε συμπαθω ειτε αντιπαθω, το κρεας ΔΕΝ θα γινει ψαρι.
Επισης σε μια ιστορια που βρομαει βοθρο, αν πεσεις θα λερωθεις.
και άλλα σχόλια του τύπου περί διαγραφών),
τα σχολια περι σεξουαλικης παρενοχλησης με μυνηματα ενθεν και ενθεν τι κανουν? ομορφαινουν το φορουμ και του προσθετουν μια λουλουδιασμενη ατμοσφαιρα που ελειπε απο καιρο?
Παλι η μνημη σου αγαπητη weird,
λειτουργει ασθμαινουσα....
Αυτο που δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα,
αν για δικηγορο αυτο ειναι καλο η κακο.....
επιδεικνύοντας ο καθένας μια ανώριμη συμπεριφορά και συμβάλλοντας στην εκμηδένιση της κουβέντας, τότε, κατά την γνώμη μου, όλοι εκτίθενται.
και εγω σου λεω οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ!!!
οτι ειναι να καει, αστο να καει.
Και αυτός που το ξεκίνησε και οι λοιποί που συμμετέχουν. Ο καθένας φέρει ευθύνη που εμπλέκεται και δεν λήγει το θέμα εκεί. Αυτό εννοούσα και όχι κάτι άλλο.
βεβαιως και φερει την ευθυνη ο καθενας μας για τα οσα λεει.
Μονο το που την αποδιδει ο καθενας εχει μια σημασια.
Και εγω δεν θα αφησω να κανουν τα ματια πεταλουδες γιατι ετσι με βολευει.
Οσο για το ποτε και που θα ληξει το θεμα,
να σου πω κατι?
Ποτε και μη σωσει να ληξει.....
Αν καποιοι τους ειναι αδυνατον να συμμορφωθούν και να σεβονται τον διπλα τους, δεν θα γινουμε ολοι σαν τα μουτρα τους.
Tέλος, δεν κατάλαβα σε ποιά θεωρία του αδικημένου αναφέρεσαι.
σε αυτη που προσπαθησεις να αναπτυξεις εσυ.
Σε αυτη που προσπαθησες να πεις οτι καποιος εδω μεσα φερεται παιδιαστικα και ανωριμα, ενω οι υπολοιποι ειναι γαμω το κερατο μου.
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει και να εχεις δικαιο,
μονο που θα σε παρακαλεσω να αποδεικνυεις οτι λες και να μην πετας ντουφεκιες και αμα πιασεις λαγο εχει καλως....
Για μένα το θέμα κλείνει εδώ, και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, όπως προείπα.
καλα κανεις και το κλεινεις,
θα σε συμβουλευα ουτε καν να απαντησεις,
γιατι οσο το συνεχιζεις, τοσο εκτιθεσαι με την προηγουμενη σταση σου και αφηνεις συνεχωμενα αναπαντητα ερωτηματικα.
Βεβαιως και βγαινουν πολλα συμπερασματα.....
Δεν θα ήθελα να αναλώσω άλλον απο τον πολύτιμο χρόνο μου, καθώς θεωρώ οτι είπα ότι θεωρούσα σημαντικό να ειπωθεί απο μεριάς μου.
ενω εγω δεν ειχα τι αλλο να κανω στη ζωη μου,
και επρεπε να ανοιγω θρεντ σαν και αυτο,
να αναλυω τι και ποια μυνηματα εχω στειλει,
και να διαβαζω τις μεροληπτικες αποψεις σου που βεβαιως εσυ καταλαβες τι προβλημα υπαρχει, ενω οι υπολοιποι ειναι ενα ματσο αναισθητα γαιδουρια.....