Wellbutrin και 22 εφιαλτικές μέρες μέχρι στιγμής
Επανέρχομαι γιατί για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας. Είχα γράψει σε παλαιότεροι ποστ πως τα αντικαταθλιπτικά μου δημιουργούσαν στο δίμηνο ανοργασμια. Και τα έκοβα! Θυμάμαι το λαντοζ το λαμοτριξ κ κάποια αλλά παρόμοια. Να αναφέρω ότι η διάγνωση μου είναι ΓΑΔ. Όποτε ο γιατρός μου πρότεινε αυτήν την φορά να δικιμασουμε το Wellbutrin που φαίνεται ως το λιγότερο ένοχο για τέτοιο θέμα. Οπερ κ εγενετο κ το ξεκίνησα στις 10 του Αυγούστου. Πως πέρασαν οι μέρες κ πως είμαι τώρα. Το άγχος μου είναι τριπλάσιο είμαι επιθετική έχω τρελούς πονοκεφάλους κ το άλλο το περίεργο είναι ότι ενώ έγραψα γυαλιά πρεσβυωπίας 6 μήνες πριν….άρχισα να θολώνει η όραση μου πήγα σε οπτομετρη με μέτρησε κ μου είπε ότι από 2 έχω 2,75 ! Έφτιαξα νέα γυαλιά κ πάλι βλέπω σχετικά θολά. Αυτά στον γιατρό τα είπα κ μου είπε ότι είναι μόλις 22 μέρες κ να δώσω λίγο χρόνο στο φάρμακο και να περνώ γιαυτον τον δύσκολο καιρό 2 ζαναξ (0,25) πρωί βράδυ.
Και ρωτώ….Έχετε εμπειρία από αυτό το χάπι; Είχατε περίπου τέτοιες παρενέργειες; Εννοώ είναι από αυτό η απλά έχω ψυχοσωματικά; Και αν είχατε ηρεμήσατε μετά; Σας έκανε δουλειά;;;
Ευχαριστω κάθε συμβουλή σας θα είναι σωτήρια!!!