Quote:
Originally posted by Winston_man
Γεια σας. Εχω αποπειραθει αρκετες φορες να γραψω αυτο το ποστ αλλα ολο το διεγραφα στο τελος... Τελικα το πηρα αποφαση να γραψω αυτο που με απασχολεί και να ζητησω τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη.
Λοιπόν στο λυκειο πριν καμια 10ρια χρονια ηταν μια κοπέλα που μου άρεσε παρα πολυ. Πηγαιναμε μαζι στην Α και Β λυκειου. Το τελευταιο ετος εφυγε για την ιδιαιτερη πατριδα της και ηταν μεγαλο χτυπημα αυτο καθως χαθηκαμε. Ποτε δεν της ειχα πει οτιδηποτε για τα αισθηματα μου. Ειμαι που ειμαι τωρα ντροπαλος με τις κοπέλες τοτε ημουν πολυ περισσοτερο να φανταστειτε. Μου εφτανε να την βλεπω και μονο αφου λογω της δειλιας μου δεν ηταν δυνατο να εχω περισσοτερα... Οταν εφυγε και δεν μπορουσα πια να ειμαι κοντα της ηταν χτυπημα για μενα... Τελικα τα χρονια περασαν και φτασαμε στο σημερα.
Την βρηκα τη κοπέλα αυτη στο Facebooκ και εστω και διαδικτυακα ξανασμιξαμε υστερα απο χρονια. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να της πω τωρα πως αισθανομουν για αυτη τοτε. Και σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη μαλ@κι% αυτο ή οχι. Ποια η γνωμη σας? Θελω να πω ΔΕΝ εχω ερωτικες βλεψεις σημερα για αυτην - την αγαπω σαν φιλη και μονο, απλα θελω να το βγαλω τωρα απο μεσα μου ως απωθημενο που δεν μπορεσα να της μιλησω τοτε γιατι ημουν πολυ πιο ντροπαλος αποτι σημερα. Επαναλαμβανω οχι οτι τωρα ειμαι καλα... Προσωπο με προσωπο ισως να μην ειχα το θαρρος να της μιλησω αν βρισκομασταν αλλα μεσω Η/Υ ολα ειναι πιο ευκολα. Τι με συμβουλευετε?? Μηπως παω να κανω καμια μαλ... ή οχι??
Αγαπητέ φίλε,