Σχετικά Με Το Μέγεθος Του Πέους Σε Ηρεμία
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να απευθυνθώ στις γυναίκες του φόρουμ. Οργανώνω το ερώτημά μου : Πρόσφατα βίωσα μια προσβλητική συμπεριφορά σε οίκο ανοχής.
Σε περιόδους ερωτικής ένδειας καταφεύγω σε οίκους ανοχής για την κάλυψη της σεξουαλικής ανάγκης.
Αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες δεν το είχα ξανακούσει από ιερόδουλη. Τουλάχιστον όσον αφορά την προσωπική μου περίπτωση.
Μέσα σε μια μικρή αντιπαράθεση που είχαμε επειδή ήμουν πολύ αγχωμένος μου είπε " Επειδή είσαι λίγος εκεί κάτω τί να κάνουμε που έχεις άγχος;"
Να σημειώσω ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά για τον λόγο ότι δεν με εκφράζουν τα μέρη αυτά για σεξ. Καταφεύγω όταν είναι μεγάλη ανάγκη.
Γνωρίζω ότι σε ποσοστό 70 τοις εκατό περίπου των ανδρών το πέος είναι ευμετάβλητο σε κατάσταση ηρεμίας και στύσης.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε εμένα. Ειδικά στην ηρεμία μπορεί να γίνει πολύ μικρό. Σαν γαριδάκι. Ειδικά αν είμαι αγχωμένος.
Σε διέγερση είναι στον μέσο όρο από πλευράς μεγέθους. Κατά την προσβολή της ιερόδουλης το πέος μου πράγματι ήταν στις
μικρότερες διαστάσεις 6-7 εκατοστά υπολογίζω. Σε στύση υπερδιπλασιάζεται. Παρόλα αυτά με πλήγωσε το σχόλιό της.
Ήθελα να ρωτήσω τις γυναίκες όταν δουν έναν άντρα γυμνό με γαριδάκι πέος, σκέφτονται ότι αυτό είναι το πραγματικό του μέγεθος;
Σας ευχαριστώ πολύ.