Originally Posted by
Gbutterfly
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις είδα τις απαντήσεις σας. Είχα έντονη ανησυχία, εφίδρωση, διάρροια, νευρικότητα και το βράδυ που ξάπλωσα δε μπορούσα να κοιμηθώ ένιωθα το σώμα μου όλο να παίρνει φωτιά σαν καψιμο παντού και στο κεφάλι. Επικοινώνησα με άλλον ψυχιατρο. Και αυτός δε μου φάνηκε σοι. Τον πλήρωσα 70 ευρώ. Μου είπε στα πρώτα δύο λεπτά χωρίς να με ρωτήσει τίποτα για το ιστορικο για την αγωγή οτι πρέπει να ζαναξ κάθε μέρα στην αρχη. Μήπως θέλεις να αλλάξουμε αγωγή? Του λεω δεν ξερω από αυτά εσείς θα μου πείτε. Μου λέει ωραία συνεχίζεις. Έχεις άλλη απορία? Του λέω όχι. Στα 5 λεπτά ήθελε να τελειώσουμε τη συνέδρια. Μόνο για τα φάρμακα μου μίλησε. Του είπα θέλω έναν γιατρό να με παρακολουθήσει και να κάνουμε ψυχοθεραπεία κανονικά και συστηματικά. Και μετά με ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημα? Και του είπα για το άγχος. η απάντηση του ήταν όταν έχεις κάποιες σκέψεις απλά θα τις διώχνεις. Προφανώς αν ήταν τόσο εύκολο δε θα αναζητούσα βοήθεια. Νιώθω πολύ απογοητευνενη. Δε ξέρω πως να συνεχίσω. Να πάρω την αγωγή χωρίς να έχω έναν άνθρωπο απο πίσω να με υποστηρίζει πραγματικά σαν ειδικός? Έπεσα στις περιπτώσεις? Καθόλου ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν ξέρω εάν πρέπει να πάρω και σήμερα την αγωγή