-
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ?
-
Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?
-
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΩ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ...ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ
-
ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
-
Ποιο είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι σου κάνουν?
-
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...ΝΑ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ
-
τι τρόπους? Τι ακριβώς σου κάνουν?
-
ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
-
πως? αν δεν γίνεις πιο σαφής δεν μπορώ να καταλάβω γλυκειά μου...
-
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
-
ωραία, θες να μας περιγράψεις πως το κάνουν?
-
ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΖΟΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???
-
-
μπορεις απλα να μην δινεις σημασια σε αυτα τα ατομα. κανε οτι δεν υπαρχουν και μην αντιδρας καθολου σε αυτα που κανου ή λενε.
εκτος αν κανεις ηδη κατι τετοιο και δεν εχεις δει αποτελεσμα.?
-
σε κοροιδεύουν χωρίς να σε ξέρουν? σε απειλούν?
το έχουν διαπιστώσει κάποιοι άλλοι συμφοιτητές σου?
το έχεις συζητήσει με κάποιον που ήταν μαζί σου όταν έγινε το συμβάν ή συμβαίνει πάντοτε όταν είσαι μόνος σου??
μήπως σου φαίνεται παράξενο και σε φοβίζει?
μίλα με κάποιον ειδικό καλύτερα.