Βρε παιδια εγω που αγανακτω να βρω δουλεια λογο κρησεις ανεργεις και ενως προγραμματος π δνε μπορω να δουλεψω μονιμα καπου,μπορω να βγαλω αναπυρικη συνταξη λογο ψυχολογικων προβληματων?Ρωτησα την μανα μου π βγαζει συνταξεις και μου ειπε οτι γινεται.
Printable View
Βρε παιδια εγω που αγανακτω να βρω δουλεια λογο κρησεις ανεργεις και ενως προγραμματος π δνε μπορω να δουλεψω μονιμα καπου,μπορω να βγαλω αναπυρικη συνταξη λογο ψυχολογικων προβληματων?Ρωτησα την μανα μου π βγαζει συνταξεις και μου ειπε οτι γινεται.
μπα...δεν νομιζω..αρε πανικουλα..
απλα διαταραχη αγχους δεν εχεις?
Ναι δυσκολα φανταζομαι.
Εγω να φανταστεις δεν πηρα αναπηρικη συνταξη παρολη την ασθενεια και...ευτυχως γιατι μπορει να εμεινα λιγο καιρος ανεργος αλλα βρηκα την ακρη.
Επισης εκανα σημαντικα βηματα προοδου καθως το εργασιακο περιβαλλον με εφτανε στα ορια μου και καταφερα να εξελιχθω και να αντεπεξερθω.
Αναρωτιεμαι αν μπορω να παρω πισω το χαρτι που μου βγαλαν...
πιο χαρτι?αυτη που βγαζεις τις συνταξεις μου ειπε οτι βγενουν ευκολα.
χρειαζομαι καπιο χαρτι απο γιατρο οτι οντως ειμαι τρελλη?χαααχαχ.
και αν βγαλω μετα αν βρω δουλεια λιγες ωρες δεν μπορω να δουλεψω?
φυσικα και θα μινει μυστικο αν ποαρω τετια συνταξη.μπενει απευθιας στο βιβλιαριο μου κλπ.
ετσι και αλιως κανεις δεν εχει καταλαβει οτι εχω εστω κ ελαφρια ψυχολογικα.
Περνας απο επιτροπη...εμενα με ρωτησαν τι φαρμακα παιρνω,την ποσοτητα,πως αισθανομαι και αυτο ηταν...δεν ξερω ισως σε συνενοηση με το γιατρο που με παρακολουθουσε δεν ξερω...
εγω δλδ αν δουλεψω και με πιασει κρηση θα σταματησω.δεν θα μπορω να δουλεψω και ειμε και χωρισμενη με ανηλικο παιδι κλπ.
για πιο χαρτι λες βρε κιπ?
Α ειχα και τα αποδεικτικα απο το βιβλιαριο οτι παιρνω αυτα τα φαρμακα.
Ποσοστο αναπηριας και παθηση που αναγραφεται,εγω δεν πηρα υψηλο ποσοστο αναπηριας και δεν με βοηθησε πουθενα.
Δεν ξερω μηπως και γινει τροχοπεδη για το μελλον αν και αμφιβαλλω.
αλλο σε ρωτησα βρε.ναι μπορει να χρεαιζονται και αυτα.τελικα την πηρες?Quote:
Originally posted by keep_walking
Α ειχα και τα αποδεικτικα απο το βιβλιαριο οτι παιρνω αυτα τα φαρμακα.
μελεν διαταραχη πανικου με καταθλυψη εχω.δεν ειναι ευκολο για μια μανα χωρισμενη με παιδι να ειναι αφραγκη.χρειαζομαι βοηθεια απο το κρατος :(
keep για σωματικη αναπηρια μιλας?δεν εχω καμια σωματικη αλλα υ ψυχολογικη αναπηρια ειναι πιο σοβαρη.
Τι να παρω την συνταξη?Εδω δεν πηρα ικανοποιητικο ποσοστο αναπηριας ωστε να με βοηθησει να βρω δουλεια.
Τελικα τα καταφερα μονος μου.
Για ψυχολογικα μιλαω και εγω τοση ωρα.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Τι να παρω την συνταξη?Εδω δεν πηρα ικανοποιητικο ποσοστο αναπηριας ωστε να με βοηθησει να βρω δουλεια.
Τελικα τα καταφερα μονος μου.
εχεις ελαφρια σχιζοφρενια γιαυτο μαλλον εκιπ?
αρα εγω δνε 8α μπορω να παρω για διαταραχη πανικου.θα το ψαξω ;)
η θα παω στην επιτροπη να πεταω πετρες χαχααχαχ
Φοβερη επιτροπη τι να σου πω παιρνεις αυτα τα φαρμακα οκ ας ριξουμε τα ζαρια τι ποσοστο θα βαλουμε...και να σκεφτεις εκεινη την περιοδο ημουν χαλια.
Ισως να ηταν διορατικοι και να προεβλεψαν το μελλον:p