Ημουν 4 χρόνια με ένα παιδι, τα 3 από αυτά ήμασταν καλοκαίρι μαζι και χειμώνα μακριά λόγω δουλειάς. Ομως συναντιομασταν συχνά γτ πήγαινα κ τον έβλεπα. Λόγω απόστασης ομως είχαμε συνέχεια θέματα με τσακωμούς γτ εγω δεν τ είχα πολύ εμπιστοσύνη. Γενικά έδειχνε να είναι ερωτευμένος και να με αγαπάει. Μέχρι τελευταία στιγμή μ έλεγε να παμε τη σχέση μας ένα βήμα παρακάτω και εγώ τ έλεγα όχι γτ δν ήμασταν ακόμα έτοιμοι για διάφορους λόγους. Περάσαμε την πρωτοχρονιά μαζι και ήταν όλα καλά. Μέχρι που τ άνοιξα συζήτηση για τη σχεση μας.(το εκανα γτ καταλάβαινα οτι είχε αλλάξει κάπως και ήθελα να δω τι θα μ πει) τότε μ είπε ότι δεν είναι έτοιμος. Εγω χαλάστηκα αλλα δεν είπα κάτι. Με ρώτησε αν θέλω να το συζητήσουμε και είπα αλλη στιγμη. Τότε εκείνος σηκβθηκε και έφυγε και έτσι έφυγα κι εγώ γτ ήμασταν στο σπιτι τ κι ένιωσα κάπως. Μετά επέστρεψε και με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν τ σηκωνα. Μετά βρεθήκαμε και είχαμε έναν πολύ δυνατό καβγά. Εγω άρχισα να κλαιω και να φωνάζω καιβνα λεω διαφορά πάνω στα νεύρα μ. Στο τέλος ηρεμήσαμε και κοιμηθηκαμε μαζι αγκαλιά.Τελευταία είχε αρχίσει να μ κάνει σχόλια κ για το σεξ.Την επόμενη μέρα το τελείωσε με μήνυμα. Πήγα να τον βρω εξω από το μαγαζί π δουλεύει. Οταν με είδε έκανε μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας μπροστά σε όλους. Τελικά μιλήσαμε ήταν ανενδοτος ότι ξενερωσε οτο του τελείωσε ότι σιχαίνεται τον εαυτό τ κλπ. Ήθελε να με ξεφορτωθεί. Έφτασα στο σημείο να πέσω κάτω από το κλάμα φτ δν άντεχα κι εκείνος περασε από πανω μ κ σηκωθηκε κι έφυγε. Τα είχα δώσει όλα σ αυτόν τον άνθρωπο. Είχα αφήσει τον εαυτό μ για εκείνον. Προσπαθούσα να λύσω τα προβλήματα τ να τον βοηθάω σε όλα. Μετά από λίγες μέρες τον είδαν γνωστοί μας με μια κοπέλα π δουλεύουν μαζι και τους παραδέχτηκε ότι Κάτι παίζει αλλά όχι σχέση ακομα. Τους είπε ότι είναι πολύ καλά χωρίς έμενα ότι δεν έχει νεύρα και οτι περναεκ Πολύ καλά.Και ότι είναι οριστικο.Με είχε γνωρίσει στους δικούς τ και ήξερε κι εκείνος τους δικούς μ. Εμενα αρκετές φορές στο σπιτι τ .Καταλαβαίνω ότι τον κούρασε η ρουτίνα και οι τσακωμοι αλλα πως γίνεται να τα ξεχνάς όλα και να πηγαίνεις παρακάτω τοσο γρήγορα; την συγκεκριμένη κοπέλα μου την είχε γνωρίσει και είχαμε πάει για καφέ όλοι μαζί. Εκείνη είναι 36 με 37 κι εκείνος 29. Εν τω μεταξύ οταν με χώριζε μ ειπε οτι τον έχω απομακρύνει από τους φίλους του αλλα οπότε βλέπω έξω τους φίλους τ δεν είναι ποτέ μαζι αλλα μαζι της. Πιστεύετε ότι την ερωτεύτηκε και θα κολλήσει μαζι της; υπάρχει γυρισμος; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν ξέρω τι να κανω. Τον αγαπάω όσο τίποτα αλλο