Originally Posted by
Ele_nitsa
Να τα πάρω από την αρχή τα πράγματα γιατί έτσι όπως τα έγραψα είναι λογικό να μην φαίνεται το πρόβλημα!
Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα αλλά δεν έδειξα κάτι.Οταν ξεκινήσαμε τα μαθήματα έδειξε μια "προτίμηση" προς το πρόσωπο μου είτε διαλέγοντας συνεχώς εμένα για να δείξει μια άσκηση,είτε προσέχοντας με λίγο παραπάνω για να με διορθώσει και να μου ξαναδειξει κάτι.Υπηρξε μάθημα που δεν είχα "ζευγάρι" και μου είπε να είναι αυτός το "ζευγάρι" μου κι ήταν λες και κάναμε προπόνηση μόνοι μας!Σα να ξεχασε ότι είναι ο δάσκαλος!Από τότε άρχισα να νιώθω ακόμα πιο άβολα απέναντι του και να προσπαθώ ακόμα περισσότερο να κρύψω πόσο μου αρέσει γιατί ντρεπόμουν τις υπόλοιπες κοπέλες....Εν τω μεταξύ,στο τμήμα μας υπάρχει μια κοπέλα που δείχνει με κάθε τρόπο ότι τον γουστάρει κι αυτός μαζεύεται και μοιάζει να ενοχλείται.Η συγκεκριμένη κοπέλα ξεκινησε να κάνει πιο πολύ παρέα μαζί μου και κανονίσαμε να έρθει από το μαγαζί που δουλεύω για να πιούμε καφέ.Την ημέρα που ήρθε μαζί με μια φίλη της και κατάφερα να κάτσω λίγο μαζί τους για ένα τσιγάρο,έτυχε να έρθει και ο δάσκαλος.Μολις μας είδε έπαθε σοκ και ειπε "Αυτά κάνετε όταν δεν έχουμε προπόνηση?" για να του απαντησουμε ταυτόχρονα ότι είναι η πρώτη φορά που έρχονται τα κορίτσια για καφέ.Μπήκα μέσα μαζί του και με ρώτησε αν θα έχω χρόνο να κάτσω λίγο,του απάντησα θετικά και έκατσε σε διπλανό τραπέζι από αυτές.Ενιωσα πολύ άβολα να τις αφήσω και να κάτσω μαζί του και έκατσα κάπως ενδιάμεσα και στα δύο τραπέζια οπότε συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων όλοι μαζί μέχρι που έφυγε μετά από ένα τέταρτο.Η κοπέλα σκυλιασε... Πώς και ήρθε αυτός από δω και τέτοια!Να σημειώσω πως είναι παντρεμένη.Μου εξομολογήθηκε λοιπόν πως μιλουσε μαζί του από πέρσι(όλο αυτό στο φιλικό όμως υποτίθεται) και πως του στέλνει μηνύματα κι αυτός δεν της απαντάει.Απο εκείνη την ημέρα και μετά η κοπέλα ασχολήθηκε πάρα πολύ, ερχόταν συνέχεια προσπαθώντας έμμεσα να μάθει αν υπάρχει κάτι μεταξύ μας.Επειδη ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση της έλεγα ότι είναι αντικοινωνικός,ότι δεν τον συμπαθώ και ιδιαίτερα και κάτι τέτοιες χαζομάρες....Στα μηνύματα που ανταλλάξαμε τις ημέρες των εορτών απαντούσε αμέσως και έδειχνε να απαντάει ευχάριστα!Ώσπου έφτασαν τα γενέθλιά του και του πήρα κάτι συμβολικό αλλά ντράπηκα να του το δώσω μπροστά της και αναγκάστηκα να τον ενημερώσω ότι κάτι του έχω πάρει και αν μπορεί να περάσει από το μαγαζί για να του το δώσω...Η αντίδραση του ήταν μη αναμενόμενη!Με ευχαρίστησε,μου είπε ότι δεν έπρεπε και άφησε αόριστο το πότε και αν θα έρθει να το πάρει!Ένιωσα τόσο χαζή!Δεν είχα μούτρα να τον κοιτάξω!Του ζήτησα συγγνώμη αν ξεπέρασα τα όρια,μου είπε ότι δεν έγινε κάτι αλλά εγώ έμπαινα για μάθημα και δεν του μιλούσα καν.Οχι επειδή είχα θυμώσει αλλά επειδή ντρεπόμουν!Δεν ξέρω αν πήρε αλλιώς τη συμπεριφορά μου αλλά σταμάτησε κι αυτός να μου μιλάει,να με κοιτάει...Ήταν λες κι ήμασταν δύο ξένοι ξαφνικά! Κατάλαβα πως το ενδιαφέρον που νόμιζα ότι μου έδειχνε ήταν απλά στο μυαλό μου κι είπα στον εαυτό μου "Φάε τη χυλοπιτα σου και προχωρα".Είχαν περάσει δύο βδομάδες από τότε όταν μου είπαν από το μαγαζί ότι είχε έρθει μια μέρα που έλειπα και αποφάσισα να του στείλω και να τον ρωτήσω αν θα ξαναέρθει μιας και δεν κατάφερα να του δώσω το δώρο...Μου απάντησε αμέσως ότι εννοείται ότι θα ξαναέρθει και από την ίδια μέρα άρχισαν να καλυτερεύουν τα πράγματα και στο μάθημα μεταξύ μας.Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω.... Πιστεύετε ότι ενδιαφέρεται? Ή όντως ήταν στο μυαλό μου και μόλις ένιωσε ότι "ξεπερνάω τα όρια" έκανε πίσω για να μου δείξει ότι έχω παρερμηνεύσει την συμπεριφορά του και να μου το κόψει?