Xωρισμος- ασχημη ψυχολογια
Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να γραψω σε αυτο το φορουμ γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα βοηθηθω πολυ διαβαζοντας τις απαντησεις σας. Τον Φεβρουαριο, μετα απο αποχη 2 χρονων απο δικη μου επιλογη γνωρισα ενα αγορι μεσω σοσιαλ. Αρχιζαμε βγαιναμε μαζι, μου χε ξεκαθαρισει οτι δε θελει συναισθηματικο δεσιμο και οτι θελει εναν ανθρωπο να περναει ωραιες στιγμες. Συναντιομασταν μια φορα την εβδομαδα και πραγματικα περναγα υπεροχα μαζι του, οπως και εκεινος. Ωστοσο αρχιζα σιγα σιγα να εκφραζω τα συναισθηματα μου σε εκεινον και εκεινος ηταν πιο μαζεμενος. Μια μερα που συναντηθηκαμε του ειπα οτι μου ελειψε (ειχε φυγει για 1 εβδομαδα) και εκει διστασε να απαντησει. Ξαφνικα μετα απο 1 εβδομαδα μου ζητησε να τελειωσουμε κ ο λογος ηταν αυτο που του ειχα πει: οτι του ελειψα. Μου ειπε οτι δεν νιωθει τιποτα απολυτως για μενα, οτι το καταλαβε στην τελευταια συναντηση μας και οτι δεν θελει να με ξαναδει. Μαλιστα του εκανε εντυπωση που δεθηκα μαζι του τοσο πολυ και μου ειπε οτι του αρεσε πολυ το σεξ μαζι μου. Επισης μου πε οτι σκεφτεται να φυγει για καποιους μηνες εκτος της πολης που μενουμε για δουλεια και οτι ειναι πολλοι οι λογοι που το ληγει. Μετα απο ολα αυτα ολο το Πασχα το περναω κλαιγοντας, ειμαι πολυ στενοχωρημενη και δεν μπορω να το διαχειριστω. Τον παρακαλαω, εχω πεσει πολυ χαμηλα και εκεινος ωμα μου λεει οτι δεν υπαρχει καθολου συναισθημα απο πλευρας του. Αυτο που με στενοχωρει ειναι γιατι να βιωνω τετοια απορριψη ενω περναγαμε τοσο ωραια, γιατι δεν του βγηκε συναισθημα εκανα εγω κατι λαθος; Οι συζητησεις με τις φιλες μου με βοηθησαν αλλα εξακολουθω να του στελνω, συνεχιζει να μου λεει οτι ειναι λαθος να συνεχισουμε γιατι δεν νιωθει τιποτα κ πεφτω χειροτερα. Θα ηθελα τις αποψεις σας. Γιατι μου φερθηκε ετσι; Νιωθω οτι ολοι με θελουν για κατι συγκεκριμενο και για τιποτα παραπανω..