-
κοψημο φαρμακων
Δεν ξερω αν αυτο π καν ειναι σωστο η οχι αλλα πυστευω ειναι αρκετα λογικο.
μου ειχε πει ο γιατρος να κοψω σιγα σιγα τα φαρμακα αρχες σεπτεμβριου.
εγω εχω ειδη εδω και 4 μερες να τα κοβω,περνω μισο καθε μερα για ενα μηνα και μετα για αλλον εναν μηνα θα περνω μισο μερα παρα μερα εως να τα κοψω εντελως.
παω αρκετα καλα παντως.
-
xairomai...mprabo panikoula
-
καπως ετσι θα μου ελεγε να τα κοψω και ο γιατρος φανταζομαι
-
Καλά τα πας σιγά σιγά είναι το καλύτερο ας τα κόψεις 15 μέρες αργότερα.
-
εγω παντως τα κοβω εδω και 3μηνες.
επαιρνα 100mg tην ημερα και τον πρωτο μηνα 100τη μια 50 την επομενη
τον επομενο μηνα 50 καθε μερα και τον τελευταιο 50 μερα παρα μερα..
-
ναι λογικα καπως ετσι πρεπει.εμενα ειναι 20μιλιγκραμ και τωρα περνω το μισο.
αλλακαμια φορα χτυπαω και ενα ζαναξ των ο.25 μιλγρ ειναι μικρη η δωση και δεν υπαρχει προβλημα εξαρτησεις κλπ και με πιανει αμεσως.
-
το χρειαζεσαι σταληθεια το ζαναξ?και εγω εχω λεξοτανιλ αλλα ενα χρονο και τωρα εχω παρει λιγοτερο απο 5 φορες και αυτες ηταν οταν κοντευα να σπασω τα δοντια μου απο το τρεμουλο.
καλο θα ηταν να μη βασιζεσαι σε αυτα και στις φασεις που νιωθεις ασχημα να τις αντιμετωπιζεις και οχι να τις αποφευγεις παιρνοντας ενα χαπι.
-
μμμ μου δινει κουραγιο ομως το ζαναξ.καμια φορα τις αντημετωπιζω μονη αλλες με το ζαναξ.ειναι τοσο μιρκη η δωση π δεν με τρομαζει .
-
δεν μιλαω για την εξαρτηση φυσικα!καλο θα ειναι να τα εχεις γενικα μαζι σου,ετσι κανω και εγω παντα!,και να ξερεις οτι αν θελω μπορω...λειτουργει μια χαρα σε εμενα και θα απαλλαγω με μιας
αν το παρω ομως δεν το επιλεγω επειδη θελω το μαθω να το αντιμετωπιζω αλλιως,μονη μου,εγω,οχι αυτα...θα δεις θα σου δωσει πολυ μεγαλη δυναμη να τα ελλατωσεις ακομα περισσοτερο.σου το λεω αυτο γιατι σε διαβαζω γενικα και βλεπω αρκετες φορες εχεις πει οτι πηρες ενα ζανξ και ηρεμισες για τον α η β λογο.
δεν σε κατακρινω απλα πιστεψε με αν μαθεις και το ελεγχεις χωρις αυτα θα νιωσεις πολυ υπερηφανη για εσενα,τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω..
-
ε σιγα τον μηνα αντε να παρω 7 φορες ζαναξ.θα προσπαθησω μεν να το κοψω και αυτο οριστικα αλλα θα εχο μαζι μου ενα για να νιωθω ασφαλεια :)
-
παιδες τζηφος δεν μπορωνα κοψω τα φαρμακα ακομα τουλαχιστον.
3 μερες τωρα εχω απιστευτη δυσπνια,αλλου παταω αλλου βρισκομαι στην δουλεια και ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα.
ευτιχως πιεσα σημερα τον εαυτο μου και αντι για ντεπον πιρα ενα ζαναξ των 0.50 μιλιγκραμ και εγινα αμεσως καλα.δεν τα παω καλα εμ το ζαναξ και ενω ο γιατρος μ ειπε να περνω οποτε νιωθω ετσι γιατι μια τοσο μιρκη ποσοτητα δεν προκαλει εθισμο,σημερα λοιπον πηρα και μου εφυγε και ο κεφαλοπονος ο πονος στην κοιλια και η δυσπνια.
3 μερες ειμουν στο ιδιο χαλι και δεν επερνα ζαναξ αλλα ντεπον.
και ειδηκα σημερα ενιωθα οτι δεν μπορω να ανασανω καθολου αν δεν επρνα ζαναξ θα λιποθιμαγα.καπια στιγμη για ενα μονο δευτερολεπτο ξεχασα που ειμουν και τι εκανα πρωτη φορα το παθενω αυτο και εκει π δουλευα νιωθω μια κινηση στον εγκεφαλο περιεργη αλλα δεν εδωσα βαση.
παντως με την δουλεια περιμενα αποσχολοντας το μυαλο μου να μ περασουν ολα αυτα.:(
-
-
η δουλεια σου ειναι κουραστικη πανικουλα και πολυωρη..
δεν ειναι ξαλαφρωμα , αλλα στρεςς για οποιονδηποτε , τοση κουραση, εκει που ησουν ολη μερα σπιτι..
μπορει να βρηκες μια ασχολια,κι αυτο ειναι καλο και για την ζωη σου και γενικοτερα για πολλα, αλλα ο παραγοντας του αγχους δεν παυει να υπαρχει σε μια νεα δουλεια και ειδικα αν ειναι και κουραστικη..
εγω θα ελεγα να μιλησεις στον γιατρο σου εστω και τηλεφωνικα να του πεις τι παιρνεις για πσο καιρο για να σου δωσει οδηγιες για τις δοσολογιες.
ισως με μια διακοπη δεν πρεπει να επανελθεις σε αυτα που επαιρνες αμεσως αλλα σταδιακα.
μη κανεις πειραματα και ταλαιπωρηθεις περισσοτερο..
-
4 μερεςεπερνα μισο χαπι αντι για ενα δνε ειναι πολλες.
σημερ απηρα ενα ολοκρληρο παλι.
ποτε να προλαβω να παρω τον γιατρο?
απο της 8 μεχρι της 11 το βραδι συν μεσα στο λεωφοριο 2 ωρες ειμαι εκτος σπιτιου.ουφ.
απλα αν νιωθω τοσο απελπιστικα απεσια θα περνω ενα ζαναξ.μου το εχει πει αλλωστε ο γιατρος αυτο εγω η χαζη δε το ηθελα.
σε 2-3 μερες 8α μου περασει.
εχω επισης προσεξει οτι ολο το στρεςς του μηνα σεισωρευεται και στ τελος αρχιζουν να σφυγγονται ολοι οι μυες μ με αποτελεσα να εχω δυσπνοια και πονους στο κορμι.
-
και εγω τα ιδια παθαινω πανικουλα κ δεν καταφερα να κοψω το χαναχ με τιποτα.το παιρνω 3 χρονια τωρα....καθε μερα.......