Μήπως γίνομαι φορτικός ;;
Καλησπέρα στο φόρουμ!
Έχω βγει σε ενα πάρτυ με γνωστούς έξω, ένας εκ των οποίων έκανε παρέα με μια κοπέλα με την οποία είχαμε γνωριστεί τυχαία σε ενα άλλο πάρτυ πριν απο ένα χρόνο. Με την εν λόγω κοπέλα είχαμε ανταλλάξει τότε social media. Απο τότε μιλήσαμε δύο φορές: λίγες μέρες μετά για της προτείνω να ερθει σε ενα πάρτυ στο οποίο θα πηγαινα ούτως ή αλλως αλλα δεν μπόρεσε να έρθει γιατί είχε να πάει σε κάτι γεννέθλια όπως είπε, και τη δεύτερη φορά μετά απο 6-7 μήνες που της έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά για την ονομαστική της εορτή. Ένα-δυο μήνες μετά απο το τελευταίο μήνυμα, ξανα βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο τυχαία σε ενα πάρτυ, την έπιασα να διασταυρόνονται τα βλέμματα μας, αλλά κατάλαβα οτι με απέφυγε κάπως και κοίταξε αλλού. "Καλα" σκέφτηκα απο μέσα μου "ποιός ξέρει τι μπορεί να εχει στο κεφάλι της τώρα, άστο μην ασχολείσαι".
Πέρασε κάποιο διάστημα και χθες λοιπόν που βρεθήκαμε στην ίδια παρέα μας σύστησαν, αλλα και οι δύο κάναμε οτι συστηνόμασταν πρώτη φορά (!!!). Οσο καθόμασταν όλοι μαζι, την είχα προσέξει να ρίχνει μερικές κλεφτές ματιές. "Χμμμμ....τι να σκέφτεται τωρα" αναρωτήθηκα. Τελοσπάντων, κάποια στιγμή που έρχεται η ώρα να πληρώσουμε και να φύγουμε, άνοιξα το web banking μου για να της στείλω χρήματα για τα ποτά, και κατά λάθος φάνηκε το υπόλοιπο του λογαριασμού μου. Γυρνάει χαριτολογώντας και μου λεει: "Α εσύ έχεις λεφτά. Σε παντρεύομαι!! ". Γυρνάω και της λέω: "είσαι ελευθερη?". Μου απαντάει "Ναι". "Ωραία, δώσε μου το τηλεφωνο σου" της λέω. Και μου το δίνει!!! Αρχίζω και το γραφω και αμέσως μετά της κάνω και αναπάντητη για να εχει και το δικό μου νούμερο. "Ωραια" της λεω "μόνο που θα σε πάρω απο την τάδε μέρα και μετά γιατί εχω κανονίσει να κάνω αυτό και αυτό τις προηγούμενες μέρες". Και όπως κάνω να φύγω γιατί με περίμενε η παρέα μου, γυρνάει και μου λέει χαρακτηριστικά το εξης: "είμαι σε μια "weird" φάση οπότε να ξέρεις δεν πολυ-ψήνομαι". Δεν έδειξα κάποια αντίδραση - εκπληξη ή οτιδήποτε άλλο - της απαντάω "ΟΚ" και φεύγω.
Αν μη τι άλλο, αυτο το σκηνικό πήγε μηδεν-εκατό που λέμε σε χρόνο ντε-τε!!!
Όπως το σκέφτηκα μετά, για μου πει αυτό το πράμα στο τέλος, δυο είναι τα τινά:
1) όντως λέει την αλήθεια και δεν "ψήνεται" γιατί κάτι άλλο γίνεται στο μυαλό της ή βρίσκεται σε ενα situationship που λέμε αυτο το διάστημα.
2) στιγμιαία μετάνιωσε που μου έδωσε το τηλέφωνο της, σκεπτόμενη "κάτσε τι γίνεται εδω πέρα... με το παραμικρό δίνω τηλέφωνα αριστερά και δεξιά χωρίς καν να με εχει φλερτάρει ο άλλος;;; Κάπου ώπα..."
Οσον αφορά το πρωτο σενάριο, τωρα που το σκεφτομαι, ενισχύεται απο το εξης: κάποια στιγμή οπως μιλούσαμε ολοι μαζι, δεν θυμαμαι πως την εφτασε η ίδια εκει την κουβεντα, αλλα ανέφερε ενα αστειο σκηνικό με το φίλο της και στο καπάκι πήρε μια έκφραση μελαγχολίας / στεναχώριας. Κάποιο αρνητικο συναισθημα τελοσπάντων που με κανει να σκέφτομαι οτι όντως ειναι καπου αλλου ακομη ή σε μια περιεργη κατασταση με τον ανθρωπο που ανεφερε.
Όσον αφορά το δευτερο σενάριο, απο τη μεριά μου, με το να ζητάω νούμερο τόσο γρήγορα, μήπως γίνομαι φορτικός ή περίεργος και τρομάζει η άλλη; Εσας ποιά ειναι η γνώμη σας;;; Το έχω ξανακάνει βέβαια στο παρελθόν, να ζητάω τηλεφωνο μεσα σε 15 λεπτά π.χ. και είχε πιάσει, αλλά προφανώς δεν μπορείς να κερδίζεις το ΛΟΤΤΟ συνέχεια.
Εν τέλει, αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος ότι ολοι εδω θα συμφωνήσουμε να μη ασχοληθω με την εν λόγω κοπέλα για κανένα λόγο, σωστά ;;; Ή τουλάχιστον αυτο το διάστημα...