Έφτασε η στιγμή να βγω τριάδα με τις φίλες με τις οποίες είχαμε απομακρυνθεί.
Για την ακρίβεια, είχαν απομακρυνθεί λόγω του πένθους μου, τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια. Αλλά έχω τεράστια ευθύνη κι εγώ, τις είχα \"εκπαιδεύσει\" μόνο να ζητούν και όχι να δίνουν.
Η μία απο τις δύο, η Α, διατήρησε μια έστω στοιχειώδη επικοινωνία οπότε υπήρξε το καλοκαίρι μια επανασύνδεση, όχι εννοείται στο πρωτύτερο επίπεδο, ευελπιστώντας από τη μεριά μου να θέτω τα όριά μου και τις ανάγκες μου πλέον σε αυτή την πιο \"χαλαρή\" φιλική σχέση.
Η άλλη φίλη, η Β, είχε και έχει κάποια έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία που εμείς οι δύο κακώς πάντα κάναμε πίσω, είτε με αντίδραση είτε χωρίς, σε αυτά.
Στοιχεία του τύπου: θέλω να πάμε εκεί και θα πάμε, γιατί άργησες (ενώ συνεχώς αργούσε στα ραντεβού), με πείραξε το τάδε (ενώ σχεδόν ποτέ δεν παραδεχόταν τα δικά της λάθη, όπως άλλωστε και στη δική μου περίπτωση).
Λοιπόν, άργησα να το καταλάβω αλλά δεν ειμαι διατεθειμένη να υποστώ αυτό το τροπάρι.
Αφού με πήρε 3 φορές τηλέφωνο τους 3 τελευταίους μήνες λέγοντας ότι είναι λάθος που χαθήκαμε (χωρίς όμως να αναγνωρίσει το λάθος της) και αφού της αρνήθηκα τις 2 φορές λέγοντας ότι το γυαλό δύσκολα κολλάει αν ραγίσει, δέχτηκα την τρίτη να βγούμε κάποια στιγμή στο χαλαρό, σαν δυο άνθρωποι για έναν απλό καφέ.
Μας βλέπει προχτές η Β με την άλλη φίλη τη Α που βγήκαμε και δεν την πήραμε τηέφωνο και τσατίστηκε και πετούσε σπόντες στην Α που δεν την πήρε τηλέφωνο και σηκώθηκε κι έφυγε.
Είδα κι έπαθα να συνεφέρω την Α. Στην τελική της λέω πες ότι σε πήρα εγώ τηλέφωνο και κανονίσαμε αφού νιώθεις άσχημα. Αλλά της είπα ότι η Β δε θεωρώ ότι είναι το παιδί του οποίου πρέπει να ικανοποιούνται όλα χατηρικά.
Σήμερα, μου λέει η Α να βγούμε μια συγκεκριμένη ώρα, αργά. Οκ της λέω. Παίρνει την Β τηλέφωνο και θέλει νωρίτερα, ενώ της είπε ότι συμφωνούμε εγώ και η Α για την ώρα πιο αργά. Με παίρνει η Α και της λέω: εγώ θέλω πιο αργά γιατί θα μας φάει η ζέστη, γιατί βγήκαμε πριν της λέω και ξέχασες πόσο ζεσταθ\'ηκαμε;
Αχ μου λέει κι αν δε θέλει;
Αν δε θέλει βγείτε εσείς.
Α όχι μόνη μου δε θέλω!
Πω ρε γμτ λέω τι δουλοπρέπεια είναι αυτή (που την ειχα κι εγώ κι άλλο τόσο τσιτώνομαι!)
Την παίρνει και αντί να της πει ότι ξέρεις έχει ζέστη κτλ της λέει μια ψεύτικη δικαιολογία ότι και καλά έχει κόσμο σπίτι.
Μου το λέει και γίνομαι έξω φρενών και της λέω έπρεπε να της πεις την αλήθεια και όχι να της λες πάντα ναι.
Γελούσε...
Ωραια θα περάσουμε.
Για να δούμε μήπως στο τέλος της βραδιάς είμαι εγώ συγχυσμένη με τον εαυτό μου.
Θα δείξει...