ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
Κατά περιόδους μπαίνω σε αυτή τη σελίδα να διαβάσω τις μαρτυρίες και τις εμπειριες απο ανθρώπους που βιώνουν ψυχιατρικά θέματα και κυρίως αναφέρομαι στις αγχώδεις διαταραχές (καθώς έχω και εγώ ΓΑΔ). Παρατηρώ ότι κανεις από όσους γράφουν (ή μάλλον σχεδόν κανεις) δεν είδε ποτέ στη ζωή του βελτίωση.
Έχω σκεφτεί ότι ίσως αυτοί που είδαν βελτίωση δεν ξανά μπήκαν σε αυτή τη σελίδα να αναλωθούν ώστε να γράψουν ότι στο σήμερα είναι καλά ή έστω καλύτερα.
Δεν ξέρω κατά ποσο αυτή η σελίδα κάνει καλό στους ανθρώπους που πρωτοσυναντανε θέματα άγχους κρίσεων κλπ και μπαίνουν εδώ να κατατοπιστούν τι τους συμβαίνει γιατί μόνο φόβος, ανασφαλεια, μαυρίλα και απαισιοδοξία δημιουργείται, διαβάζω δε πολλά σχόλια απο ανθρώπους που απορώ αν γνωρίζουν τι πίνουν γιατί το πίνουν, πόσο καιρό πρέπει να το πίνουν μέχρι να νιώσουν αλλαγή… Ειλικρινά αν υπάρχει κάποιος που ένιωσε έστω και λίγο καλύτερα στη ζωή του ας το γράψει.
Στον έξω κόσμο έχω συζητήσει με πολλούς ανθρώπους που ξεπέρασαν τη ΓΑΔ με σωστή αγωγή και ψυχοθεραπεία, φοβόντουσαν να πάνε ως το περιπτερο κ τώρα ζουν κανονικά.
Πείτε μου γιατί σε αυτή τη σελίδα κανεις δεν έγινε έστω και λίγο καλά;