Καλησπέρα
Πριν μερικους μήνες είχα μια περιπέτεια με ενα άνδρα από το φίλικο μου περιβάλλον που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι τότε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας. Παρ όλα αυτά υπήρξε και περάσαμε πολύ καλά. Μετά από αυτό απομακρύνθηκαμε και οι δύο. Αυτός ήταν για δουλειά σε άλλη περιοχή από την πόλη που μένουμε, είχαμε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία και μου είχε προτείνει να παω για διακοπές εκεί που ήταν για να βρεθούμε. Ήμουν έτοιμη να παω μετα τις15 Αυγούστου και το είχαμε σχεδόν κανονίσει όμως μου έστειλε πριν μια εβδομάδα ότι μετακομίζει και θα επιστρέψει στις 15 και εαν θελω να παω 3 μέρες πριν να φύγει και να γυρίσουμε μαζί, ή εάν δεν πάω να πάμε κάπου αλλού μαζί που θα είναι και αυτός πιο χαλαρός. Το δεύτερο μου ακούστηκε καλύτερο σαν ιδέα έτσι δεν πήγα ενώ θα μπορούσα
Τώρα έχει επιστρέψει εδώ και δύο μέρες. Του έχω στείλει και μυνημα όμως δεν έχω πάρει καμία απάντηση.
Θεωρώ ότι έχει ξενερώσει που δεν πηγα εκεί, και η αλήθεια είναι ότι και εγώ το μετάνιωσα που δεν πηγα. Θα μπορούσα να παω και να περνούσαμε καλά όμως για μια ακόμα φορά άρχισα να υπέρ αναλύω τις καταστάσεις και να σκέφτομαι και τη θέση του άλλου αντί να κοιτάξω τον εαυτό μου και να φέρω πιο αυθόρμητα. Γενικά το κάνω αυτό....σκέφτομαι πολύ τα πράγματα και μπλόκαρω. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω με τον συγκεκριμένο και κυρίως πως να φέρω όταν ξαναβρεθούμε σε κοινή παρέα.