το θέμα είναι ότι δεν με θέλει κανένας άντρας δυστυχώς και έχω μείνει μπακούρι
Printable View
το θέμα είναι ότι δεν με θέλει κανένας άντρας δυστυχώς και έχω μείνει μπακούρι
με θέλουνε όλοι αδύνατη να γίνω 60 κιλά από 95 που είμαι . Γίνεται αυτό ? Αυτό είναι ακατόρθωτο για μένα
δεν ξέρω αλλά είμαι δυστυχισμένη γιατί συμβαίνει αυτό και να φανταστείτε ότι μικρή είχα όποιον ήθελα
μάλλον θα μείνω γεροντοκόρη γιατί είμαι και 48 χρονών κρίμα πολύ κρίμα
έχω γίνει σαν την Ματίνα Μανταρινάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης το σίριαλ το ίδιο ακριβώς
Δεν κοιτάνε όλοι οι άντρες τα κιλά μιας γυναίκας. Οποίος δεν σε θέλει για αυτό που είσαι να μείνει μακριά.
Πιστεύω πως είναι αυτό που εκπέμπεις και όχι η εμφάνιση. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι πιο ελκυστική από μια γυναίκα μοντέλο αλλά με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δες πως μιλας συνέχεια για τον εαυτό σου. Αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου, γιατί να το κάνει κάποιος άλλος;
κρίμα τέτοια κατάντια συγγνώμη από την διαχείριση που γράφω συνεχώς μηνύματα αλλά είμαι πολύ απελπισμένη
Είναι όμως ευτυχισμένες; Στόχος ζωής είναι ο γάμος δηλαδή; Οποίος παντρευτεί ολοκληρώθηκε σαν άνθρωπος; Άσχετα αν είναι καλά εκεί ή όχι;
Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, αν δεν σταματήσεις να τον υποτιμάς τόσο πολύ δεν θα αγαπήσεις τίποτα γύρω σου και θα έχεις αμφιβολίες. Και σίγουρα δεν θα σε εκτιμήσει κανένας άντρας. Αν σου ζητήσω να μου πεις 5 θετικά του χαρακτήρα σου και 5 αρνητικά. Τα αρνητικά θα τα πεις αμέσως. Θετικά παίζει να μην μπορεσεις καν να πεις 5.