Εχω λίγες μέρες που νιώθω μια περιεργη αίσθηση σαν κάψιμο ελαφρυ στο στήθος, εχω αγχωθεί πολυ νιώθω ου8 θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα. Με έχει πιασει πανικος. Σκέφτομαι συνέχεια γιατρου αρρώστιες νοσοκομεία... Πείτε κάτι για βοήθεια...
Printable View
Εχω λίγες μέρες που νιώθω μια περιεργη αίσθηση σαν κάψιμο ελαφρυ στο στήθος, εχω αγχωθεί πολυ νιώθω ου8 θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα. Με έχει πιασει πανικος. Σκέφτομαι συνέχεια γιατρου αρρώστιες νοσοκομεία... Πείτε κάτι για βοήθεια...
Όλοι το έχουμε περάσει μην ανησυχείς!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!Τι αισθάνεσαι?
Αισθάνομαι σαν κάψιμο στο στήθος.... Πανικό, νιώθω ριγη χωρίς να εχω πυρετο..Ξυπνησα πολυ νωρίς ήμερα δεν μου κολαγε υπνος.. Νιώθω ότι θα πάθω έμφραγμα ή ότι θα τρελαθω... Εχω και Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και εχω και μια έξαρση στις σκέψεις. Ολα αυτα δεν περνάνε ποτε..
Τώρα με έπιασαν και πονοι περιοδου έντονοι αλλά περιοδος είναι να μου έρθει σε 14 μέρες... Και ναυτία... Δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά όλη μέρα υποφέρω από ενοχλήσεις σωματικές. Εχω κουραστει τώρα είμαι πολυ αγχωμενη
Και εγω ειμαι σε αγωγη 20 μερες χθες ξεκινησα ολοκληρο το χαπι ειμαι χαλια ζαλη πανοκεφαλο ναυτια θολουρα ουτε να φαω καλα μπορω χιλια δυο δεν αντεχω...
Εχω μωρό ναι αστα είναι πολύ δύσκολα πρέπει να βρίσκεις δυνάμεις ενώ δεν υπάρχουν.
Κορίτσια κι εγώ έχω 2 παιδάκια!Σας καταλαβαίνω εγώ τώρα έχω αρχίσει και ηρεμώ κάπως με την αγωγή που παίρνω!
Πόσο καιρό έχεις ξεκινήσει την αγωγή;
Έχω κοντά ένα μήνα!μια βδομάδα μισό χάπι και μετά ολόκληρο!Έχω ακόμα τα θέματα κιάλια μου αλλά πολύ καλύτερα!
Εγώ κορίτσια δυστηχως δεν παιρνω αγωγή... Και ζορίζομαι αρκετά. Φοβάμαι να παρω φάρμακα.... Το παλιο άγχος μας έχει φάει γιατί ρε κορίτσια έχουμε τόσο άγχος τι μας φταει καταβαθος?
Ούτε εγω τα ήθελα πάλεψα 2 χρόνια δεν πήγαινε άλλο...Έλα ντε γιατί να τα έχουμε όλα αυτά?
Και εγω δεν επαιρνα φαρμακα μονο παυσιπονο σε περιοδο κ αυτο με το ζορι δεν γινοταν αλλιως για αγωγη κ τωρα δεν μου αρεσει που πινω αγωγη αλλα δεν γινεται αλλιως ειμαι χαλια.
Κορίτσια είμαστε πολυ δυνατές... Πολυ