Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων
Γεια χαρά σε όλους εδώ στο forum
Όπως αναγράφω και στον τίτλο τι γνώμη έχετε σχετικά με τα γραφεία αυτά? Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να επισκεφτώ κάποιο καθώς έφτασα τα 29 και η ερωτική μου ζωή είναι μηδενική. Παρόλο που προσπαθώ κατά καιρούς να γνωρίσω κοπέλες δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης εργάζομαι σε μια δουλειά η οποία δεν μου δίνει πολλά περιθώρια να έχω κοινωνική ζωή. Έχω μονάχα δυο καλούς φίλους τους οποίους τους βλέπω περιστασιακά. Τις περισσότερες μέρες υποφέρω από μοναξιά. Γι'αυτό και μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν επιθυμώ να γραφτώ σε έναν αθλητικό σύλλογο προκειμένου να ανοίξω λίγο τον κύκλο μου γιατί δεν αντέχω ψυχολογικά να ζω μεσ'στην μοναξιά. Το online dating το έχω επίσης δοκιμάσει αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Σαν άτομο είμαι χαμηλών τόνων θα έλεγα, αλλά όταν ενδιαφέρομαι για μια κοπέλα θα βρω το θάρρος να της μιλήσω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτές οι ευκαιρίες που μου δίνονται είναι ελάχιστες σε σημείο που είναι σαν να κάνω μια τρύπα στο νερό. Ναι μεν μιλάω αλλά αν δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον είναι ανούσιο.
Προκειμένου να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι από εκείνους τους άνδρες που αποζητούν μόνο σεξουαλική ικανοποίηση από μια κοπέλα και δεν μου άρεσαν ποτέ καταστάσεις τύπου one night stand κτλ. Ψάχνω μια κοπέλα προσγειωμένη με την οποία να υπάρχει χημεία και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση αρκεί να είναι εντάξει ως άνθρωπος και το εννοώ αυτό.
Πιστεύετε ότι αξίζει να επισκεφτώ ένα τέτοιου είδους γραφείο με την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια θετική αλλαγή στην ζωή μου?