εχω δει τον θανατο σου η΄την ζωη σου ....
...αληθεια σε ποσους απο εσας , εχει συμβει να εχετε δει στον υπνο σας , θανατους αγαπημενων σας προσωπων ? και την επομενη μερα να χτυπαει το τηλεφωνο για το δυσαρεστο γεγονος ? αλλες φορες να βλεπεις χαρμοσυνα γεγονοτα και την επομενη μερα να γινονται πραγματικοτητα ...?
δεν ειναι θεμα μακαβριο , ουτε σκοτεινο . ειναι μια μορφης επικοινωνιας η οποια δεν εξηγειται με βαση τις επιστημες ...ισως ανηκει στα λεγομενα παρανορμαλ φαινομενα . καποιοι μενταλιστ θεωρουν οτι για να δεις πραγματα , πρεπει να εισαι 5καθαρος μεσα σου , καποιoι αλλοι οτι εχεις την 6η αισθηση ( psi abilities ) και καποιοι αλλοι θεωρουν οτι αν το εχεις πρεπει να το εξελιξεις ...αν δεν το εξελιξεις θα εξαφανιστει .....
πριν απο χρονια εβλεπα στον υπνο μου <<πραγματα >> , και την επομενη μερα χωρις να εχω επαφη , απλα γινοντουσαν . σε μια γνωριμια που ειχα με καποιες κοπελες μενταλιστ μεξικανοαγγλιδες ( μεξικανες με σπουδες στο αντικειμενο στην αγγλια , μου τονισαν να το εξελιξω ,γιατι αν δεν το κανω θα χαθει ...οπως και χαθηκε ) . ημουν και ειμαι πολυ ορθολογιστης και βαζω την λογικη , αλλα δεν μπορω να μην δωσω σημασια σε πραγματα τα οποια ειναι εκτος λογικης εξηγησης ... ακομα και η στατιστικη - μαθηματικα λειτουργει με τον παραγοντα του διαστηματος εμπιστοσυνης . δλδ δεχομαι οτι θα συμβει στο 95% της προβλεψης ,αλλα αφηνω και ενα 5% ως απροσδιοριστο .....που θα μου ανατρεψει την εξισωση ....