Ναι...καθαρισε το μυαλο μου εφυγα απο την κολαση.Ειμαι Αθηνα τωρα,τουλαχιστον για μια βολτα.
Printable View
Ναι...καθαρισε το μυαλο μου εφυγα απο την κολαση.Ειμαι Αθηνα τωρα,τουλαχιστον για μια βολτα.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙΠ:)
σε καλο μας,
ολοι οι ευγενικοι εδω μαζευτηκαμε.....
Μαλλον αδιαφοροι ειμαστε κηπ....
Αυτο βεβαια για ατομα με ευαισθησιες οπως εσυ, τους κανει την διαφορα.
Ευγενικοί δεν θα έλεγα απλώς αδιάφοροι κάνουν αγώνα για επιβίωση Κηπ.Στις κλειστές κοινωνίες με κάτι πρέπει να ασχολούνται και εγώ χθες γύρισα απο το νησί παντού τα ίδια γίνονται γνωρίζουν όλοι πότε μπαίνεις πότε βγαίνεις με ποιον μίλησες απλώς τους γράφεις κανονικα΄και κάνεις την δουλειά σου.Πάντως αν αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι απο το περιβάλλον φρόντισε να φύγεις αλλά την θεραπεία θα την κάνεις κανονικά.
μιας και ειναι και ο κιπ εδω εγω λεω να συναντηθουμε!!
Καλή ιδέα
τι ωραια!!θελω πολυ να σας γνωρισω!!!
Εγώ λέω να μαζευτούμε όσο είναι ο κηπ στην αθήνα και να πάμε για φαγητό.....πως σας φαίνεται?
ναι!!!!!!!!!!!!!!ναι θεοφανια τελεια!!!εγω ειμαι μεσα οπου θελετε και οποτε.......
Και εγω μεσα για μασα !!!
γκρρρρρρρρρ τωρα ξαναρθα πισω γιατι εχω δουλεια αυριο....φτου γαμωτο δεν επρεπε να φυγω τοσο γρηγορα απο το internet cafe.
ποτε ξαναρχεσαι?
Υπολογιζω συντομα...ισως σε μια βδομαδα.
αντε ρε συ κιπ..βιαστηκες!!σε μια βδομαδα λοιπον σε θελουμε εδω!!!ειδες??
Θα απογοητευτειτε λιγο αλλα δεν πειραζει...βασικα εχω χασει το χιουμορ μου και πολυ απο την \"ανθρωπια μου\" σε αυτη την πολη ασχετα με το τι γραφω:(