Απαίσιος χωρισμός - είμαι ένα ράκος
Ζητάω συγνώμη για το τεράστιο κείμενο. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε τέτοιο φόρουμ και δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Αρχικά ντρέπομαι πολύ για αυτά που θα αναφέρω στη συνέχεια. Έχω σκοπό να γράψω πολλές λεπτομέρειες( στην πλειοψηφία τους χαζορομαντικες και γλυκαναλατες)για την ιστορία της σχέσης μας γιατί κάπου έχω ανάγκη να τα πω και δεν έχω ούτε έναν φίλο/η. Ξεκινήσαμε την σχέση μας πριν 4.5 χρόνια και είμαστε και οι δύο από νησί. Γνωριζόμασταν από παλιά που είχαμε ένα εφηβικό φλερτ αλλά δεν προχώρησε. Εκείνος τότε ήταν κολλημένος αλλά εγώ δεν ήθελα. Fast forward πήγα στην Αθήνα για να σπουδάσω, αυτά τα χρόνια πέρασα πολύ καλά με παρέες, ταξίδια και τα πάντα. Δεν έκανα όμως μακροχρόνιες σχέσεις..λίγο επειδή είχα συνηθίσει να είμαι συναισθηματικά ανεξάρτητη, λίγο ότι φοβόμουν το δέσιμο και έναν επικείμενο χωρισμό. Ξαναηρθαμε σε επικοινωνία το καλοκαίρι του 2019 που πήγα στο νησί μας για διακοπές. Μετά από 1 μήνα έπρεπε να γυρίσω Αθήνα. Αυτός δεν ήξερε τι να κάνει και εγώ του είχα πει πως αν θέλει μπορεί να έρθει στο σπίτι μου, αλλά αν θέλει να κάτσει στο νησί γιατί είναι η δουλειά του, το καταλαβαίνω και όλα καλά. Έφυγα και δεν ασχολήθηκα με το τι θα κάνει γιατί αυτό που είχαμε μεταξύ μας είχε διαρκέσει ελάχιστα και δεν ήθελα να κολλήσω. Μετά από 5 μέρες μου έστειλε φωτογραφία με το εισιτήριο του για Αθήνα και μου είπε ότι έρχεται. Από τότε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ήμασταν αχώριστοι. Είχαμε ίδιο χαρακτήρα, ίδια ενδιαφέροντα και μια επικοινωνία και σύνδεση που πίστευα ότι δεν θα αποκτήσω με κανέναν. Ήταν δοτικός, δέθηκε μαζί μου πολύ πριν δεθώ εγώ μαζί του και μου έδειχνε κάθε στιγμή το ποσό θέλει να είναι δίπλα μου. Η δοτικότητα του και η αγάπη που μου έδειχνε οριακά με συγκινούσαν .Τον αγάπησα πολύ, τον έκανα το κέντρο της ζωής μου, σταμάτησα να περνάω χρόνο με τους φίλους μου (δεν μου το ζήτησε ποτέ,ήταν δική μου επιλογή) γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μόνο μαζί του. Καθ' όλα αυτά τα 4.5 χρόνια το πάθος ήταν πολύ έντονο. Το 2020 περάσαμε μια δύσκολη φάση και είχα κάποιες εβδομάδες έντονης μελαγχολίας γιατί λόγω covid πήγαμε και εγκαταστάθηκαμε στο νησί που κάτι τέτοιο δεν το ήθελα με τίποτα. Έκανα πίσω γιατί τον είχα σε προτεραιότητα. Δημιουργήσαμε μια επιχείρηση, δουλεύαμε μαζί, ήμασταν 24/7 μαζί και σιγά σιγά γινουμουν καλύτερα. Μου άρεσε η δουλειά μας γιατί αντλούσα ενέργεια και ευχαρίστηση, μου γνώρισε την παρέα του (πριν από αυτό δεν είχα καθόλου επαφές με άτομα από το νησί μου γιατί χάσαμε επαφή όταν τελειώσαμε το σχολείο), βγαίναμε περνούσαμε καλά. Με έκανε να αγαπήσω το μέρος μας, έδωσε νόημα στην ζωή μου. Τους χειμώνες πηγαίνανε Αθήνα για 4 μήνες διακοπές ( κάναμε καποιες ενέργειες που μας έδιναν ένα εισόδημα)και επιστρέφαμε. Και εκείνος δεν ήθελε να μένει μόνιμα στο νησί μου έλεγε ότι τους χειμώνες δεν μπορεί εδώ καθόλου οπότε το συνδιαζαμε . Νόμιζα ότι είχα τα πάντα και δεν μου έλειπε τίποτα. (Συνέχεια στα σχόλια)