Γεια σας σε ολους ειμαι νεα στο Forum
κανω χρηση κανναβης συστηματικη απο τα 18 μου,τωρα ειμαι 23 χρονων,αν και στο παρελθον υπηρξαν περιοδοι που εκανα παυσεις για 2-3 μηνες
τωρα ομως δυσκολευομαι να βρω και εχω αρχισει να τρελαινομαι
πηρα για πρωτη φορα χτες Lexotanil των 3 για να ηρεμισω αλλα τπτ δεν συνεβη και δν μπορουσα να κοιμηθω με επιασαν ταχυπαλμιες και ανχος (εχω και εξεταστικη )ειχα και ενα ατυχημα με μηχανη πριν 1 μηνα με αποτελεσμα να μεινω καιρο στο κρεβατι
και στην συνεχεια ειχα εντονους πονοκεφαλους και πονο στα ματια πηγα σε οφθαλμιατρο ο οποιος μου ειπε πως δε εχω κατι και πως το προβλημα μ ειναι ψυχοπαθολογικο
και πως ισως θα ηταν καλυτερα να παρω καποια ηρεμιστικα η ανχολυτικα
οι πονοκεφαλοι οσο εκανα χρηση κανναβης μειωνονταν τωρα ομως που εχω \" ξεμεινει \"
ο πονος στα ματια μου ειναι αβασταχτος και δν μπορω καλα καλα ουτε να διαβασω και τα λεχοτανιλ δν με πιανουν καθολου
καποτε πηγα σε εναν ψυχιατρο καναμε μονο 3 συνεδριες αλλα δν ανεφερα ποτε οτι ειμαι χρηστρια κανναβης
ισως και γιατι ποτε αυτος δν με ρωτησε στην συνεχεια σταματησα γιατι δν ειχα αλλα λεφτα
ωστε να τον πληρωσω ντραπηκα και δν ξαναπηγα (τον ειχα αποπληρωσει για τις 3 συνεδριες)
αυτα
τι μου συστηνεται??