Λέει ότι θέλει κάτι σοβαρό, αλλά δεν έχει χρόνο. Έχουμε βρεθεί μια φορά σε έναν μήνα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής.
Έχω βγει με ένα παλληκάρι, το οποίο λέει ότι ψάχνει κάτι σοβαρό. Στην αρχή ήθελε πολύ να βγούμε αλλά εγώ τον αγνοουσα, όχι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί είχαν πέσει οικογενειακά, δουλειά και σχολή μαζί. Του το είπα όμως. Βγήκαμε πριν έναν μήνα, τζέντλεμαν τελείως. Λέμε να ξαναβγούμε.
Εδώ και έναν μήνα, μου στέλνει μόνος του κάθε μέρα σχεδόν "να κανονίσουμε να βγούμε αυτές τις μέρες". Αλλά ποτέ δεν κανονίζουμε. Επίσης η επικοινωνία μας είναι ένα μήνυμα την μέρα, άντε δύο.
Χθες είδα ότι έκανε follow μια κοπελίτσα. Και μετά like στην φώτο της στο fb. Εγώ του είχα κάνει αίτημα και επί μία εβδομάδα δεν με είχε δεχτεί οπότε το έσβησα. Αυτό μου κάθισε άσχημα, διότι νωρίτερα το πρωί με είχε ρωτήσει αν είμαι "έτοιμη για όλα" και όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε ότι "του είχα πει ότι ήθελα σοβαρή σχέση και αν ήμουν έτοιμη για αυτό".
Εγώ νευριασμένη του απάντησα ότι δεν είμαι σίγουρη, διότι δεν θέλω κάποιον ο οποίος να δίνει την προσοχή του σε άλλες κοπέλες αγνοώντας τα μηνύματα μου.
Η απάντηση του ήταν ότι θα "βγούμε βόλτα αυτές τις μέρες" και ότι "Εάν τον κάνουν αντ και κάνει accept σημαίνει ότι με γράφει ή δεν θέλει κάτι σοβαρό.;" και ότι "Απαντάει όταν έχει χρόνο δεν είναι πάνω από το κινητό και δεν πρόκειται να είναι ΠΟΤΕ ούτε όταν έχει σχέση" (την κοπελιά δεν ξέρω πως την ακολούθησε στο ινσταγκραμ και στο φβ, με τηλεπάθεια;)
Τέλος πάντων αφού μου είπε καλήνυχτα (πρώτη φορά στα χρονικά) του γράφω κι εγώ "καληνύχτα. Σχετικά με τη βόλτα, αν σε ζορίζει γενικά άστο τελείως... Δεν χάλασε και ο κόσμος..."
Το διαβασε και δεν απάντησε.
Τι φάση;